Schilder concurrent - Professionele schilders

Gratis prijsopgave

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 9,5/10 beoordeling

Bent u op zoek naar een goedkope schilder? De Schilder- Concurrent levert al 15 jaar binnen en buiten schilderwerk door heel Nederland. Dit doen wij met een team van 12 erkende vakschilders, allen gediplomeerd en tegen het goedkoopste tarief dat er op de Nederlandse markt te vinden is. Voor onder andere het sausen van wanden en plafonds, kunt u ten alle tijden terecht bij de Schilder-Concurrent.

Wij zijn niet goedkoop omdat we afraffelen maar omdat we ervaren zijn en keihard kunnen werken! Wij zijn in de overtuiging dat andere schilders veel te duur zijn voor het werk dat ze uitvoeren, wij werken al jaren op deze manier en verdienen zo een eerlijke goede boterham.

Hard werken is het verschil

Omdat wij houden van hard en efficiënt werken kunnen wij projecten veel sneller afronden dan dat andere schildersbedrijven dat in de regel doen. Omdat we minder uren dan andere bedrijven kunnen we ook echt minder geld voor een bepaalde klus rekenen terwijl onze uurloon gewoon even hoog is als dat van andere schilders.

Goed inkopen van verf

Ook hebben we een dusdanig groot bedrijf dat we de verf kunnen inkopen met een bepaalde korting. Dit verschil in inkoopprijs bereken we ook door aan de klant, zo zijn we uw goedkope schilder. We merken gewoonweg dat onze prijs/kwaliteit verhouding onze klanten zeer tevreden stelt. En voor ons is het het belangrijkst dat de klanten tevreden zijn met het eindresultaat alsmede blij zijn met de factuur die zij moeten betalen nadat het goede werk is opgeleverd.

Wat zijn de voordelen als u in zee gaat met ons:

  • Hoog gekwalificeerd schilderwerk voor de beste prijs
  • Efficiënte werkzaamheden
  • Uitstekende service, we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden
  • VCA keurmerk (wat wil zeggen dat wij werken volgens veiligheid, gezondheid en milieu)
  • NOA (branche organisatie) wij verlenen garantie op het door ons uitgevoerde werk
  • De beste materialen van onze vaste huisleveranciers Sigma, Flex, Sikkens en Histor, die wij zeer scherp inkopen en van dit prijsvoordeel profiteert u direct mee.

Zoekt u een goedkope schilder?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Om een indicatie van de prijs te krijgen van uw klus is het het best om een gratis offerte te vragen middels ons offerte formulier. Probeer in de offerte precies aan te geven wat u precies wilt, pas dan kunnen we een betrouwbare offerte voor uw schilderwerk opmaken.

Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een offerte en zult u verbaast zijn over het feit dat wij echt een goedkope schilder zijn. Mocht de offerte u aanspreken kunnen we altijd een keer op locatie afspreken om precies te zien wat er moet gebeuren.

Gratis prijsopgave

Bespaar direct
tot 40%