Sinds 1988

Huisschilder

U zoekt een huisschilder voor het opnieuw schilderen van uw huis? Wij snappen dat u het liefst een goedkopere schilder wilt inhuren die uw kozijnen, deuren of woonkamer opnieuw kan witten.

Al onze vak huisschilders hebben meerdere schildersopleidingen gevolgd en zijn in het bezit van alle diplomas die maar met afwerkingen van huizen te maken hebben.

Een huisschilder of restauratieschilder van de Schilder-Concurrent staat garant voor kwaliteit. Zo heeft u bij ons altijd het beste schilderwerk resultaat voor de scherpste prijs. 

Op deze pagina geven wij u meer informatie over de kosten voor een huisschilder.

We duiken daarnaast dieper in op de werkzaamheden van een huisschilder. Uw huis blijft op deze manier mooi en strak dankzij het fonkelnieuwe schilderwerk.

huisschilder
Huisschilder latex spuiten

Het schilderwerk voor je zorgt er niet alleen voor dat uw muren goed beschermd zijn, het zorgt er ook voor dat uw huis een gloednieuwe uitstraling krijgt.

De buitenmuren of het laten opnieuw schilderen van je gevels zijn hét visitekaartje van uw woning.

Het is dan ook goed om dit zorgvuldig onder handen te laten nemen. Onze schilders hebben jarenlange ervaringen met dit soort klussen.

Al onze vak schilders zijn enthousiast én gediplomeerd. De schilders van Schilder-Concurrent zijn professionals en weten hoe ze uw klus tot een succes kunnen maken.

Of u nou een plafond wilt laten witten of een trap wilt laten schilderen; het is allemaal mogelijk.

Waarom een huisschilder?

Een huisschilder kan handig zijn voor de meest uiteenlopende redenen en klussen. Het kan bijvoorbeeld handig zijn voor de buitenmuren van uw renovatiewoning of nieuwbouwwoning.

De buitenmuren krijgen namelijk te maken met allerlei weersomstandigheden.

Hierdoor kan de ondergrond ernstig aangetast worden. Dit heeft invloed op de bescherming van uw huis. Naast dat het er ook lelijk gaat uitzien. Een goede verflaag kan dit tegenhouden.

Zo blijft uw huis nog heel wat jaren mooi en bent u daarnaast goed beschermd tegen alle invloeden van buitenaf.

Dit is best wel flinke klus. Uitbesteden scheelt u een hoop tijd.

Daarnaast bent u er op deze manier van verzekerd dat het schilderwerk van hoge kwaliteit is en dat u er zo weer jarenlang op vooruit kan gaan.

Wat mooi is, is dat de garantieregelingen van erkende schildersbedrijven erg interessant is. Ook bij de Schilder-Concurrent geven wij garantie mocht er toch iets misgaan dit komt echter bijna niet voor.

goedkope-schilder
Schilderen

Verkoop van woning dankzij schilderwerk

Stel: u wilt uw huis verkopen. Dan is het uw verantwoording dat het huis er representatief uitziet.

Met afgebladerde verf en verkleurde muren is de kans van verkoop een stuk kleiner dan wanneer alles er strak en mooi uitziet.

Daarom is het goed om uw woning regelmatig te onderhouden.

Mocht u uw huis willen verkopen dan is het wel zo netjes om alles in goede conditie af te leveren.

Zo kan de volgende eigenaar nog een aantal jaren vooruit met het schilderwerk. Wanneer potentiële kopers zien dat de woning onderhoud mist zullen ze sneller afhaken en verder gaan kijken.

De eerste indruk is essentieel.

Schilderwerk uitbesteden

Het schilderen van uw huis kan behoorlijk wat tijd kosten. Wanneer u zelf al druk bent met andere werkzaamheden kan het handiger zijn het schilderwerk uit te besteden.

De prijzen van een huisschilder zijn aantrekkelijk, zeker omdat ze snel en efficiënt te werk gaan.

Je kan ze boeken per uur of per vierkante meter. Een schilder kost gemiddeld 35,- euro per uur.

Doordat de vakschilders onder het lage btw-tarief vallen, betaalt u slechts 6% btw. Dit geldt ook voor de materiaalkosten en de arbeidskosten.

De meeste mensen spreken vooraf een vast prijs af met de schilder. Zo voorkomt u onverwachte kosten en weet u precies waar u aan toe bent.

Schilder inhuren

De Schilder-Concurrent is een gedegen schilderbedrijf in Amsterdam en omgeving. Zo hebben wij voor u huisschilders in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg en zelfs Maastricht.

Ons afwerkingsbedrijf staat garant voor goede kwaliteit en scherpe prijzen. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende schildersklussen.

Of u nou u hele huis wilt laten schilderen of alleen delen; plafonds, wanden, badkamer, deuren, kozijnen etc.

Het kan allemaal. Het is voordeliger om een combinatieklus te laten doen, de Schilder-Concurrent kan u daarvoor flinke korting geven.

Wij vinden het belangrijk om de prijzen laag te houden. Dit doen we onder andere door slim in te kopen.

We hebben een goede band met de groothandel en kunnen zo de beste kwaliteit verf voor een mooie prijs krijgen.

Wij gaan altijd voor vakmanschap, goede kwaliteit en goede garantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Kosten huisschilder

Eerder in dit artikel hadden we het al even over de kosten voor een huisschilder. Zo kunt u van te voren een vaste prijs afspreken.

Het uurtarief voor een schilder ligt tussen de 29,- euro en de 40,- euro. Dit exclusief de btw. Prijzen kunnen ook afgesproken worden per vierkante meter.

De prijzen hiervoor kunnen behoorlijk verschillen.

De prijs voor het verven per m² is afhankelijke van onder andere de ondergrond en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Vaak nemen wij van te voren al een kijkje om te kijken wat voor schilderwerk er moet worden uitgevoerd.

Op deze manier kunnen wij samen met u een vaste prijs afspreken.

buitenschilderwerk
Buitenschilder

Abonnement op schilder

Wilt u er zeker van zijn dat uw vak schilderwerk er altijd goed uitziet? Dan is een abonnement op een huisschilder wellicht een aantrekkelijk idee voor u! U hoeft op deze manier niets zelf in de gaten te houden.

De schilder regelt het allemaal voor u! De schilder maakt zelf een schema wanneer hij komt kijken om alles te controleren.

Zo zal hij regelmatig dingetjes bijwerken zodat alles in topconditie blijft!

Een abonnement is niet duur. Vaak is een schilder laten komen voor losse klussen een stuk prijziger. Een schilder is namelijk makkelijk in te plannen, zeker wanneer het wat rustiger is.

Zo houden wij de prijzen laag.

Altijd in overleg met u

Het is uw huis. Daarom luisteren wij graag naar uw wensen. Zo kunnen wij in overleg met u, kijken wat wij kunnen doen.

Voor iedere portemonnee zijn mogelijkheden. Wij geven u graag advies over mogelijkheden!

Met deze wensen houden wij rekening tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Onze vak schilders zijn zeer flexibel, hierdoor kunnen ze makkelijk inspelen op de behoeftes van u.

Kwaliteit van schilders

Doordat onze vak schilders gediplomeerd zijn kunnen ze iedere schilderklus aan. Of het nou om een plafond schilderen of een kozijn gaat.

Het is allemaal mogelijk.

Er zijn helaas ook verscheidene spelers op de markt die niet de juiste kwaliteit kunnen bieden.

Zij zijn vaak spotgoedkoop en meestal is dat te mooi om waar te zijn. Schakel daarom altijd een erkend schildersbedrijf.

Lees vooral ook de reviews van het schildersbedrijf in kwestie. Zo kunt u altijd voor de beste kwaliteit gaan.

huisschilder
Huisschilder

Offerte vrijblijvend aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vul deze zo compleet mogelijk in, op die manier kunnen wij u de juiste gegevens verstrekken. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een complete offerte in uw mailbox.

Voor de definitieve prijs is het handig om even bij u langs te komen voor een check-up.

Zo weet u exact waar u aan toe bent en kunt u nog jarenlang genieten van het gloednieuwe schilderwerk in uw woning!

Wanneer een huisschilder in huren?

Als u een hekel heeft aan schilderen, als u niet over de vaardigheden beschikt, als u geen tijd heeft of omdat u weet dat als u het werk aan de professionele schilder overlaat, het eindresultaat veel beter is dan dat u het zelf uitvoert.

Een huis schilder kan uw gehele huis van binnenuit schilderen, werkelijk elke ruimte in huis kan door onze goedkope schilder onder handen genomen worden.

Plafonds, wanden, maar ook deuren, ramen en plinten kunnen er na een bezoek van onze huis schilder weer als nieuw uitzien.

Betaalbaar u huis laten schilderen

Omdat een geschilderd huis ook onderhoud vergt in de loop der tijd kunnen wij hierover met u afspraken maken.

Bij veel klanten waar wij het schilderwerk hebben mogen uitvoeren komen wij op regelmatige basis terug.

U kunt hierbij denken aan een frequentie van eens in de 3 jaar. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de plek waar u woont.

Wellicht dat u zich voor kunt stellen dat de woningen aan de kust bijvoorbeeld, onder invloed van de weersomstandigheden, vaker een nieuw likje verf nodig hebben.

Op deze manier verkeert uw huis altijd in een goed onderhouden staat. Onze huis schilder diensten staan voor kwaliteit, vakmanschap en perfectie.

Al onze vak schilders hebben oog voor detail zijn in het bezit van de vereiste vakdiploma’s en hebben dit ruimschoots bewezen in de praktijk.

U kunt ook foto’s bekijken van projecten die wij in het recente verleden hebben uitgevoerd op deze website.

Mogelijk werkt dit inspirerend. Meer info over de schilder kosten vindt u eveneens op de website. Wij hopen snel met u kennis te mogen maken als nieuwe klant!

Vragen & Antwoorden betreft de kosten

Wat kost een huisschilder per uur?

Het inhuren van huisschilders kan per uur of per aangenomen schilderwerk. De kosten per uur verschillen per schildersbedrijf. Op deze pagina lees u exact wat een schilder kost en hoeveel het kostenplaatje is als u uw gehele huis wilt laten schilderen.

Wat doet een huisschilder?

Een huisschilder is eigenlijk gewoon een schilder die niets anders doet dan het schilderen van oude of nieuwbouwwoningen. Een renovatie schilder bijvoorbeeld voert weer andere schilderwerken uit dan huisschilders doen.

Huisschilders gezocht?

Bent u op zoek naar een goede maar toch goedkope huisschilder? Dan bent u bij de Schilder-Concurrent aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf is altijd 25% goedkoper dan andere schildersbedrijven. Vraag gratis uw offerte aan voor uw schildersklus en u kunt zelf onze schilder prijzen vergelijken met die van andere bedrijven.

Schilder-Concurrent
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1988 zette Jouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!