Schilder concurrent - Professionele schilders

Gratis prijsopgave

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 9,5/10 beoordeling

De Winterschilder is al sinds jaar en dag een begrip in Nederland. Van November tot aan Maart kunt u gebruik maken van de winterschilder. Tijdens de winter wordt het maximale uit het vakmanschap van de winterschilder gehaald. Wilt u tijdens de grauwe wintermaanden uw huis of bedrijfspand opfrissen met een prachtige kleur voor een nieuw gezicht?

De winter schilder! U wilt graag uw huis schilderen, uw interieur voorzien van een nieuw kleurtje, heerlijk een andere sfeer aanbrengen. Nu is het niet altijd gemakkelijk om daar zelf aan te beginnen, zeker niet als u niet zo handig bent en een bepaald resultaat wilt hebben. Hiervoor hebben wij de winter schilder. De vakschilder voorziet in al het binnenschilderwerk en in het schilder onderhoud.

De Schilder-Concurrent kan zich als schildersbedrijf ook tot de afwerkingsbedrijven noemen. Dit doordat wij ons bezighouden met wandafwerkingen in badkamers, woonkamers, slaapkamers en  het plafond. Wij verzorgen prachtige schilderwerken, ook kunt u de keuze maken voor airless verfspuiten. Dit geeft een mooier, egaler en strakker resultaat dan dat u met de hand laat schilderen. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw smaak en inrichting.

Goed advies van onze winterschilder

Laat uw huis schilder de winterschilder het advies advies op maat geven voor het winter onderhoud.De Schilder Concurrent biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van de winterschilder, Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het offerte formulier en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Gratis prijsopgave

Bespaar direct
tot 40%