Sinds 1988

Schildersbedrijf Leeuwarden

Op zoek naar een schilder in de regio van Leeuwarden? Ons schildersbedrijf heeft de goedkoopste schilders door heel Nederland, ook uit Leeuwarden.

Wanneer de binnenkant of buitenkant van je klushuis of nieuwbouwwoning in Leeuwarden toe is aan een nieuwe verflaag dan is het tijd om een vak schilder in te huren!

In de stad Leeuwarden hebben we verschillende schilderprojecten uitgevoerd. En hebben we geholpen met de realisatie van verschillende nieuwbouwtrajecten, zowel in de stad of daar buiten.

Een goede schilder in Leeuwarden vinden is lastiger dan het lijkt.

Veel schilders zijn ZZP’ers en daardoor vaak slecht beschikbaar. Wij hebben voldoende schilders in dienst en kunnen altijd schuiven.

buitenschilderwerk
Buitenschilder

Hierdoor kunt u een vlotte en proactieve houding verwachten. Ook bij grotere klussen.

U kunt altijd gratis een prijs opgeven. Indien gewenst kunt u contact op nemen voor meer advies maar u kunt ook een van de artikelen op de site lezen over uw onderwerp.

Een prijsopgave is ook altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast wanneer u een prijsopgave doet. Wij sturen u enkel een bedrag voor de opgevraagde klus toe.

U kunt vervolgens zelf bepalen of u het de moeite waard vind om de klus door te laten gaan.

Wat kost een schilder?

Wat kost een schilder? De kosten van schilders in Leeuwarden verschillen per schildersbedrijf. Dit kan komen omdat schildersbedrijven en ZZP”ers een eigen prijs per m² of per uur hanteren.

Ook worden de kosten van schilderwerken in Leeuwarden beïnvloed door de grote van de schilderklus. Voor een binnenschilder zal u tussen de €30,- tot €40,- per uur betalen. Een buitenschilder is net even wat duurder.

De gemiddelde prijs voor een buitenschilder ligt tussen de €35,- tot €45,-.per uur. De uur prijs ligt dus duidelijk iets hoger net zoals die van een winterschilder.

Leest u hier in de kostentabel alles over de prijs van een schilder Leeuwarden.

Schilder Leeuwarden kosten

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilders
Per uur€30,- tot aan €35,-
Per m²€30,- tot aan €40,-
Spuitwerk per m²€7,- tot aan €12,-
Sauswerk per m²€10,- tot aan €15,-
Buitenschilders
Per uur€35,- tot aan €45,-
Per m²€35,- tot aan €40,-
WinterschilderWinterschilder kortingen tot 40%!!!!!!!

Deuren schilderen

Een schilder heeft jarenlange ervaring in het vak en kan het schilderen dan ook veel beter. Een schilder kan ervoor kiezen om de deur te spuiten in plaats van te verven, zodat u een bijzonder mooie hoogglans lak op de deur kunt krijgen.

En heeft de schilder de kennis en ervaring om de deur op de juiste manier te schilderen dat de verf ook zo lang mogelijk mee gaat.

Als u het zelf doet zult u al snel last krijgen van losrakende kwastharen of van zichtbare verfstrepen. Voor het schilderen van de deuren binnenshuis heeft u een binnenschilder nodig, voor het schilderen van deuren buitenshuis een buitenschilder. Dat klinkt wellicht overdreven, maar buiten schilderen is een hele andere manier van schilderen.

Kozijnen schilderen

Elk huis is weer anders, waardoor het lastig is om bijvoorbeeld een prijs per vierkante meter of per gevel te geven. Voor het schilderen van uw kozijnen heeft u een buitenschilder nodig uit Leeuwarden.

Het zelf verven heeft echter ook diverse nadelen, en het laten schilderen diverse voordelen. Bovendien heeft u zelf niet altijd een idee hoeveel u precies moet schuren. Is het goed als de losse stukken verf er af zijn, of moet het kozijn bijna helemaal kaal zijn?

Dat is altijd lastig in te schatten, en daarom heeft u dus een goede schilder nodig.

U weet dan bovendien zeker dat er van goede verfsoorten en verftechnieken gebruik wordt gemaakt, zodat u kozijnen optimaal worden beschermd tegen vocht en weer zo lang mogelijk vooruit kunnen.

Schildersbedrijf in uw regio

Al onze schilders komen uit de regio en kennen de stad dus goed. Wij werken enkel met ervaren schilders die hun vak verstaan.

U zult bij ons dus enkel erkende professionals tegen komen.

Wij krijgen veel vragen omtrent de prijzen van schilderwerk. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

  • Wat kost het om de binnenkant van mij huis in Leeuwarden te laten schilderen?
  • Wat zijn de kosten om de buitenkant van mijn woning te laten schilderen?
  • Is laten schilderen door een schildersbedrijf duur?

Ons schildersbedrijf voert al jaren alle voorkomende schilders werkzaamheden uit door heel Nederland. Van renovatie schilderwerken tot aan het verven van nieuwbouw woningen binnen en buiten.

De meeste aanvragen ontvangen wij voor buitenschilderwerk zoals, het schilderen van kozijnen, deuren, ramen en dakkapellen

Maar ook serres of het aan-en uitbouwen van een woning, schuren en veranda’s komen de laatste jaren steeds meer aan bod voor schilderwerk.

En terecht vinden wij want met een verse laag verf straalt uw woning weer als vanouds

U kunt 24/7 een offerte aanvragen en onze schilders zijn 7 dagen per week beschikbaar om uw offerte aanvragen te beantwoorden. Weekend klussen zijn voor ons dus geen probleem.

Schuren voor het schilderen

Onze expertises

Omdat in de regio Leeuwarden en omstreken veel oudere panden aanwezig zijn hebben wij schilders in dienst die veelal gespecialiseerd zijn in het schilderen van monumentale panden.

Door hun aderen vloeit monumentengroen! De specialisten werken veelal aan bijzondere gebouwen en preserveren de stad daarmee.

Verder werken wij door de grote hoeveelheid huurwoningen veel samen met VVE eigenaren en huisbazen waar wij onderhoudscontracten mee hebben.

In ons schildersbedrijf werken er alleen vakmensen die er voor geleerd hebben al uw wensen tot een prachtig resultaat te veranderen.

Er is niets makkelijker dan thuis te komen als de schildersklus al bijna of zelfs helemaal geklaard is.

Echter kunnen wij u vertellen dat het inhuren van een professioneel schildersbedrijf niet duur hoeft te zijn.

U kunt altijd contact met ons opnemen. Als u direct contact met een van onze schilders wilt hebben kunt u het best contact opnemen met het hoofdkantoor. Zij kunnen u naar een van de schilders doorverwijzen.

Contact per mail is voor ons gezien de grote hoeveelheid telefoontjes het prettigst.

Schildersbedrijf met garantie

Niet elk schildersbedrijf is uiteraard het zelfde.

De ene is een stuk duurder dan de andere en sommige schildersbedrijven reken echt de hoofdprijs voor het schilderen van uw huis.

Echter is de garantie van schilderwerk in onze ogen een van de belangrijkste aspecten. Wij hebben allemaal schilders in dienst die zowel buitenschilder als binnen schilders zijn.

Gemiddeld geeft een goed erkend schildersbedrijf 5 jaar garantie op het buitenschilderwerk en 7 jaar op het binnenschilderwerk.

Dit zijn de normen die een erkend schildersbedrijf met zich mee hoort te dragen als deze aangesloten is bij een schilders instantie zoals NOA of Schilder Garant.

Woning geschilderd

Kosten schildersbedrijf Leeuwarden

Onze professionals werken sneller waardoor uw klus minder uren in beslag neemt. Deze snelheid komt met de jaren, een ervaren schilder is vaak wel 50% sneller klaar met een klus door slimmer te werken en minder fouten te maken.

Bij ons kunt u een keuze maken uit diverse soorten verf en natuurlijk ook de kleur die u wilt toepassen.

Houdt u der wel rekening mee dat ieder materiaal zijn eigen verfsoort nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld hoogglans verf.

Deze verfsoort is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Daarbij kunnen wij onze materialen goedkoper inkopen omdat we al lange tijd relaties met de leveranciers opbouwen.

Als u op zoek bent naar een schilder in Leeuwarden en omstreken kunt u met een gerust hart bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor u schilderwerk.

Wij zullen u binnen 2 werkdagen een scherpe prijs aanbieden die u via de mail ontvangt voor de schilder klus die u aanbied.

Wij voeren ieder schilderwerk in Leeuwarden uit. Enkele van onze meest voorkomende diensten zijn:

  • woning schilderen
  • buitenschilderwerk
  • binnenschilderwerk
  • winterschilder

Wilt u meer weten over onze diensten dan kunt u naar ons diensten overzicht. Hier vind u meer informatie over al onze type klussen.

RandstadBuitengebied
Schildersbedrijf AmsterdamSchildersbedrijf Maastricht
Schildersbedrijf RotterdamSchildersbedrijf Arnhem
Schildersbedrijf UtrechtSchildersbedrijf Apeldoorn
Schildersbedrijf HaarlemSchildersbedrijf Breda
Schildersbedrijf AlmereSchildersbedrijf Deventer
Schildersbedrijf LeidenSchildersbedrijf Enschede
Schildersbedrijf HilversumSchildersbedrijf Eindhoven
Schildersbedrijf WeespSchildersbedrijf Tilburg
Schildersbedrijf AmersfoortSchildersbedrijf Hengelo
Schildersbedrijf AlkmaarSchildersbedrijf Nijmegen
Schildersbedrijf LelystadSchildersbedrijf Groningen
Schildersbedrijf Den haagSchildersbedrijf Zwolle
5/5 (1 Review)
Schilder-Concurrent
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1988 zette Jouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!