Schilder concurrent - Professionele schilders

Gratis prijsopgave

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 9,5/10 beoordeling

De meest moderne vorm van schilderen is op dit moment het spuiten van latex muurverf op wanden en plafonds. Deze spuit methode is ideaal voor de wat grotere oppervlaktes. Dit komt omdat het spuiten van latex vele malen sneller gaat dan het ouderwetse rollen. Spuiten van latex voorkomt strepen en banen van de roller.

Daarnaast gaat spuiten ook veel sneller dan het verven met een roller of met een kwast. Wanneer een een gezins woning netjes afgeplakt is kan het spuiten van alle wanden en plafonds binnen een dag geklaard zijn. Na het spuiten van de latex verf duur het meestal nog 1 dag voordat alles echt goed droog is.

Goed afplakken met latex spuiten

Het spuiten van latex muurverf is veel minder arbeidsintensief dan het rollen van verf. Er is alleen veel afplak werk te verrichten bij het gebruik van latex. Alles moet worden afgeplakt zoals ramen, deuren, kozijnen, trappen en misschien wel het belangrijkst: de vloer.

Wanneer er latex gespoten moet worden is het van groot belang dat er goed afgeplakt wordt. Dit is van het grootste belang omdat met airless spuiten van latex er erg veel nevel van de verf vrijkomt. Deze nevel komt echt overal terecht, alles, maar dan ook echt alles wat niet gespoten moet worden moet perfect afgeplakt worden.

Als alles is afgeplakt kan men beginnen de ondergronden met een voorstrijk middel te behandelen. Dit gebeurt alleen als de wanden erg zuigend zijn anders is dit natuurlijk overbodig.

Het spuiten van latex is echt super strak

Nu zijn de wanden klaar voor het spuiten met latexverf. Voor latex spuiten dient u wel een specialist in te schakelen. Wij raden u niet aan om dit zelf te doen. Waarom zou u kiezen voor latex spuiten?

1. Latex wordt gelijkmatig over het oppervlak aangebracht. Met schilderen gebeurt dit minder goed.
2. Latex is streeploos – u ziet bij latex geen strepen of aanzetten.
3. Latex is goedkoper dan normaal schilderwerk. Dit komt door de hoge productiviteit van de spuiters die veel sneller kunnen spuiten dan schilderen.
4.  De verf is in 1 keer dekkend. (dit zorgt ervoor dat het goedkoper is en dat de productiviteit toeneemt).
5. Latex is toepasbaar op elk soort plafond of wand.
6. Latex is in iedere kleur leverbaar.

Offerte voor latex spuiten

Wilt u ook de mogelijkheden bespreken van latex spuiten omdat u door deze informatie overtuigd bent van het beoogde effect? Vraagt u dan met het offerte formulier op onze site een offerte aan. Als u de vierkant te spuiten meters opgeeft, krijgt u van ons een kosten indicatie en het uurtarief schilder te weten. Op de site treft u foto’s aan waar u kunt zien dat wij met latex spuiten aan het werk zijn geweest. Het resultaat is echt strak en schitterend.

Wij reageren binnen 2 werkdagen op uw offerte aanvraag. U zult verbaasd zijn over de lage prijzen die wij rekenen voor het latex spuiten in uw woning.

Gratis prijsopgave

Bespaar direct
tot 40%