sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Uurtarief schilder

Elke schilder heeft in een uurtarief in zijn hoofd wat hij graag wilt verdienen. In de regel merk je daar als klant van een schildersbedrijf weinig van, in de meeste gevallen berekent een goede schilder vooraf een all-in prijs voor de gehele prijs. Hierin zitten de arbeidskosten, de materiaalkosten en de eventuele andere kosten. Wanneer u er behoefte aan hebt om de prijzen gespecificeerd te zien is het helemaal niet ongewoon om dit aan de schilder te vragen.

Dat gezegd hebbende verdient een goede erkende schilder ongveer €40 per uur, dit is exclusief de btw. Dit klinkt misschien als een heel hoog bedrag omdat er op Marktplaats ook “vakmensen” voor €15 per uur werken. Vergeet echter niet dat een erkende schilder veel beter werk levert dat ook veel langer blijft zitten. Aan het einde van het verhaal bent u dus met een erkende schilder een stuk goedkoper uit.

Zegt het uurtarief echt wat?

Ja, wij zijn ervan overtuigd dat het uurtarief wel iets zegt. Als een schilder veel minder dan €40 per uur kost, dan kunt u zich zichzelf afvragen wat voor kwaliteit hier tegen over staat. Er zijn voldoende “klusjesmannen” die voor rond de €20 per uur werken, maar meestal is de kwaliteit van het werk ronduit slecht te noemen. Daarbij komt nog eens dat zulke mensen er vaak ook niet voor schromen om goedkope verf te kopen en hier vervolgens ook nog aan verdienen.

Schilder gezocht? u zoekt een goede schilder met veel ervaring en een laag uurtarief? Daarnaast zijn factoren zoals regio, projectsoort, en materiaalkeuze van invloed op de prijs. Over het algemeen valt het meest te onderhandelen met een schilder ver de randvoorwaarden zoals levertijd, materiaalkeuze en flexibiliteit in uren.

Overigens geldt niet dat het uurtarief van de goedkoopste schilder de beste keus is. Houdt ook rekening met de garanties die een schilder wilt leveren en vergelijk schilders naast de prijs ook op de garanties en de randvoorwaarden. Bij ons kunt u een hoogstaand pakket verwachten tegen een aantrekkelijk uurtarief voor uw schilder. Vraag dan ook gelijk informatie in de vorm van een offerte aan op dit internetadres.

Vergelijk tarieven

Wanneer u wilt weten waar u het goedkoopst uit bent voor een goede schilder kunt u het best de tarieven van verschillende schilders. Vraag daarom bij de verschillende bedrijven een offerte voor exact dezelfde klus. Wanneer u de offertes van de verschillende bedrijven ontvangt kunt u goed de prijzen vergelijken, dan ziet u direct wat de goedkoopste prijzen zijn.

Hou er natuurlijk wel rekening mee dat niet elke schilder dezelfde kwaliteit levert, ga dus niet alleen op het uurtarief van de schilder af.

Een betaalbaar uurtarief voor uw schilder

Wat kost een schilder? Bij ons vindt u altijd een betrouwbare schilder bij u in de regio. Onze schilders leveren vakwerk tegen een verrassend lage prijs. Kortom bent u op zoek naar schilder zoek dan niet meer verder. U kunt direct informatie opvragen via onze website over het kosten plaatje van uw project zodat u binnen korte tijd kunt beslissen of u het werk wilt uitbesteden.

Een dakkapel schilderen? Ook dit doen wij voor u.Vermeld altijd in het aanvragen van een offerte een omschrijving van de opdracht. De offerte zal dan zoveel mogelijk zijn toegespitst op uw situatie. Kenmerken van onze schilders zijn onder andere snel, flexibel, hard werkend, veilig en duurzaam.

 

 

 

 

Gratis prijsopgave