Sinds 1988

Binnenschilderwerk

Mooie strak gestucte muren en prachtig afgeschilderde plafonds of kozijnen in uw nieuwbouwwoning of oudere bestaande huis is iets wat uw woonhuis compleet afmaakt door het juiste binnenschilderwerk te laten uitvoeren door een schilder.

Binnenschilderwerk is een van de belangrijkste factoren om uw woning de uitstraling te geven die u wilt.

Uiteraard wilt onze binnenschilder niets anders dan u zo goedkoop mogelijk het nieuwe binnenschilderwerk aanbieden.

Als redelijk bekend schildersbedrijf uit Amsterdam en omstreken krijgen wij vele vragen over het binnen schilderen van woningen.

Denkt u hierbij aan vragen zoals:

 • Wat kost binnenschilderwerk uitbesteden?
 • Hoe vaak moet je binnen laten schilderen?
 • Hoe lang is de garantie van een huis schilderen binnen?
 • Wat kost een huisschilder per uur?

Op deze pagina vind u alle antwoorden op de bovengestelde vragen.

Maar ook zullen wij u alles uitleggen over wat de gemiddelde kosten zijn om de binnenkant van je huis te laten schilderen en wat een binnen schilder voor prijsopgave voor u berekend in zijn schilder offerte.

binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk

Als het alweer een tijdje geleden is dat u uw binnenkant van uw woning heeft laten schilderen dan is het misschien wel is tijd om u in de prijzen van binnenschilderwerk te gaan verdiepen.

Kosten binnenschilderwerken

De meeste kosten voor binnenschilderwerk bestaan uit het opnieuw laten sauzen van uw muren en plafonds of het lakwerk van uw kozijnen, trap en binnendeuren.

De meeste binnenschilders berekenen dan ook bij het opnieuw schilderen ( witten ) van wanden en plafonds hun prijs per vierkante meter ( m² ).

Prijstabel wanden & plafonds

Wanden & Plafonds schilderenPrijsindicatie per m²
Wanden met een laag schilderwerk€ 5 tot € 14,-
Wanden met 2 lagen schilderwerk€ 6 tot € 15,-
Slechte wanden met 3 lagen schilderwerk€ 9 tot € 17-
Plafonds met 1 laag schilderwerk€ 8 – € 14,-
Plafonds met 2 lagen schilderwerk€ 9 – € 16,-

Uiteraard is de staat van uw muren en plafonds afhankelijk van de lagen schilderwerk die moeten worden aangebracht.

We zullen u hier even uitleggen waarom sommige muren maar 1 x geschilderd hoven te worden of meerdere malen.

 • Een laag schilderwerk met latexverf wordt vaak aangebracht op muren die ooit al een laag verf hebben gehad. Hierdoor dekt de nieuwe schilderslaag sneller en kan dit in een keer.
 • Muren waarover pas nieuw stucwerk is aangebracht of muren zoals kaal beton hebben 2 lagen latexverf nodig om een goed dekkende laag te realiseren.
 • Muren die erg donker zijn geschilderd in het verleden of muren met Spachtelputz hebben 3 lagen nodig om een goed dekkende laag verf aan te brengen.

Prijstabel lakwerk & binnenschilderwerk

Lakwerk & SchilderwerkPrijsindicatie
Deuren schilderen€ 80,- tot € 140,-
Kozijnen schilderen€ 40,- tot € 75,-
Trap schilderen€ 390,- tot € 700,-

De exacte prijs van de schilderwerken zoals dat van hout, deuren, kozijnen of uw trap is afhankelijk van de staat waar in deze verkeren.

Goed onderhouden onderdelen zullen altijd goedkoper zijn om binnen te schilderen dan onderdelen in slechte staat.

Kozijnen-schilderen
Kozijnen schilderen

De uiteindelijke binnenschilderwerk prijs hangt af van de staat van het hout. Deuren, kozijnen en trappen die slecht zijn onderhouden, zijn duurder om te schilderen dan goed onderhouden objecten. 

Goedkoop binnen schilderen?

De meeste mensen zijn op zoek naar een schilder die niet al te veel kost. Goedkoop binnenschilderwerk behoort zeker tot de mogelijkheden als u op zoek bent naar een goedkope schilder.

Wanneer u bij de Schilder-Concurrent een schilders offerte aanvraagt voor goedkoop schilderwerk zult u zien dat er een enorm prijsverschil zit tussen het binnen of buitenschilderwerk van andere schildersbedrijven.

De meeste schildersbedrijven vragen in onze ogen een te hoge prijs voor verschillende schilderwerkzaamheden.

Wij adviseren u dan ook de prijzen van zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk met elkaar te vergelijken zodat u nooit te veel betaalt voor uw nieuw aangebrachte schilderwerk.

binnenschilder-Amsterdam
Binnenschilder muren latex wit spuiten

Kosten binnenschilder

Als u een binnenschilder heeft ingehuurd om verschillende binnen schilderwerken te laten uitvoeren wilt u ook weten wat de schilder prijs is?

Wij krijgen regelmatig vragen binnen over de gemiddelde kosten van binnenschilderwerk en of een huis binnen schilderen zo goedkoop mogelijk uitgevoerd kan worden.

Een compleet huis laten schilderen aan de binnenkant is niet goedkoop. Dat wil natuurlijk niet betekenen dat het duur hoeft te zijn!

Bekijk in onderstaand kostenoverzicht de gemiddelde schilderwerk kosten.

Type Prijs per m² incl BTWPrijs per uur incl BTW
Binnenschilder€ 28,- tot aan € 38,-€ 30,- tot aan € 38,-
Sauswerk€ 9,- tot aan € 14,-n.v.t
Spuitwerk€ 7,- tot aan € 9,-n.v.t
Buitenschilder€ 33,- tot aan € 38,-€ 40,- tot aan € 50,-

Btw meevaller binnenschilderwerk

Mocht u een nieuwbouwwoning willen laten schilderen dan zal het Btw tarief 21% zijn op de prijs die de schilder berekend.

Bij een woning die ouder is dan 2 jaar betaalt u maar 9% Btw. Dit is een flinke kostenbesparing van maar liefst 12%!!! Lees hier meer over de Btw van schilderwerk.

Goedkoper dan u denkt!

Wij van de Schilder-Concurrent vinden het belangrijk om de binnenschilderwerk prijzen laag en aantrekkelijk te houden. Schilderwerk voor eigenlijk iedere portemonnee.

U heeft recht op een goede prijs en goed schilderwerk. Er zijn ontzettend veel aanbieders op de markt, aanbieders die stunten met idiote prijzen.

Vaak is dat te mooi om waar te zijn.

De kwaliteit van het binnenschilderwerk is stukken is minder en de garantie is dubieus.

Ga daarom altijd met een erkende huisschilder in zee. Zo weet u honderd procent zeker dat u de juiste kwaliteit binnenschilderwerk krijgt.

Als u alles nog een keer moet laten oververven omdat u toch de verkeerde keuze schilder heeft gemaakt dan wordt het wel heel prijzig.

Het is belangrijk dat het binnenschilderwerk daarom in een keer goed gebeurt.

binnenschilderwerk-Amsterdam
Binnenschilder in Amsterdam

Is binnenschilderwerk belangrijk?

Er zijn verschillende voordelen waarom binnen schilderwerk of het overschilderen van sommige onderdelen van uw woning erg belangrijk zijn.

We zullen de belangrijkste redenen om de binnenkant van een woning te laten verven even onder elkaar zetten:

 • Uitstraling en uiterlijke vertoning
 • Bescherming van uw hout zoals ( deuren, kozijnen en trappen )
 • Belangrijk bij verkoop van uw woning

Uiterlijk & Uitstraling binnenschilderwerk

Als u een rijtjeshuis, hoekhuis of nieuwbouwwoning heeft gekocht dan wilt u uiteraard dat deze er pico bello uit komt te zien.

Zo kunnen de kleuren van deuren en kozijnen uw woonhuis al een heel ander uiterlijk geven. De binnenkant schilderen van een huis heeft grote voordelen voor het uiterlijk van de binnenzijde van de woning.

Beschermingsfactor

Binnenschilderwerk opnieuw schilderen of delen van de woning overschilderen heeft dus een voordeel dat het er weer als nieuw uitziet.

Maar de belangrijkste factor van binnenschilderwerken is de beschermde functie. De nieuw aangebrachte verflaag bied een goede bescherming voor uw deuren, kozijnen en ramen.

Zo geven wij van de Schilder-Concurrent een zeer goede en langdurige garantie op binnenschilderwerkzaamheden.

Voordelen bescherming

 • U krijgt minder last van slijtage: Voor nieuwe kozijnen en trappen die veel gebruikt worden is een nieuwe laag verf erg voordelig.
 • Vochtwering: Vocht kan een vervelend aspect wezen voor een woonhuis. Zo kan vocht makkelijk uw muren intrekken en houten gedeeltes laten verrotten. Door een verflaag zal de vochtschade nihil blijven.
 • Schimmelwerend. Ook schimmels kunnen bijvoorbeeld uw woonkamer flink verpesten. Schilderwerk heeft een schimmelwerende werking buiten dat de nieuwe schilderslaag beschermend is.

Woonkamer schilderen

Als je je woonkamer opnieuw wilt laten schilderen dan heeft dit meerdere voordelen.

Een huiskamer schilderen wat natuurlijk onder binnenschilderwerk valt kan een gehele nieuwe uitstraling geven aan de binnenkant van uw woning of dit nu een oud huis is of een nieuwbouwwoning.

De muren laten schilderen of over sauzen geeft een goede beschermlaag.

Ook het lakwerk cq schilderwerk van houten balken, deuren en kozijnen en zelfs oude radiatoren zullen door een nieuw likje verf er heel anders uitzien.

Kosten huiskamer schilderen

Als u op zoek bent naar een goedkope schilder die uw woonkamer schilderen kan voor een scherpe prijs bent u bij de Schilder-Concurrent aan het juiste adres.

Maar wat zijn de gemiddelde kosten voor het schilderen van je woonkamer? Leest u hier een goede prijsindicatie van diverse soorten binnenschilderwerken van woonkamers:

SchilderwerkenGemiddelde prijzenAfhankelijkheid
Woonkamer plafond schilderen: 25 tot aan 60 m²€ 200,- tot aan € 1.500
Muren woonkamer schilderen: vanaf 25 m²€ 200,- tot aan € 300
Binnendeuren woonkamer schilderen€ 250,- tot aan € 900,-1 tot aan 20 binnen deuren en deurposten
Trap / trapleuning woonkamer schilderen€ 280 tot aan €600,-1x grondverf, schuren, schoonmaken, en afschilderen
Binnen kozijnen woonkamer schilderen€ 400,- tot aan € 2.000,-Van 7 m² tot aan alle buitenkozijnen van 1 woning
Woonkamer muurtje schilderen: vanaf 10 m²€ 200,-
Muur woonkamer schilderen: 65 m²€ 700,- tot aan € 1.100,-

Wist u dat je voor binnenschilderwerk geen 21% btw maar 9% btw betaalt? Dit kan behoorlijk schelen op de totale kosten bij het compleet schilderen van een gehele woning.

Nieuwbouwwoning

Als u uw gehele nieuwbouwwoning wilt schilderen wat een gemiddelde prijs zou moeten hebben van rond de 5000,- euro dan komt hier 21% btw bovenop. Het eindbedrag is dan op de schilder offerte 6050,- euro.

Bestaand rijtjeshuis ( ouder dan 2 jaar )

Wilt u uw oude woning overschilderen en het bedrag is gelijk aan die van een nieuwbouwwoning 5000,- euro dan betaald u dus maar 9% Btw wat als totaalbedrag in de schilder offerte wordt 5450,- euro

Dit is dus een verschil van maar liefst 600,- euro!!!

Waarom binnenschilderwerk?

Er zijn meerdere redenen waarom u uw binnenschilderwerk regelmatig moet laten bijwerken. Het zorgt voor een frisse uitstraling, maar daarnaast biedt het ook bescherming.

Met een nieuwe laag verf is uw bescherming weer up to date en het ziet er ook nog eens heel mooi uit!

U kunt u woning de sfeer en uitstraling geven die u zelf het mooiste vindt.

Vergeelde of afgebladerde verf op uw plafonds en muren, en oneffenheden bedreven het woonplezier, en dat is zonde.

Het is geen gezicht. Een nieuwe laag verf kan uitkomst bieden.

Ook uw kozijnen laten schilderen een andere kleur geven, kan de uitstraling van uw woning compleet veranderen.

Wat doet een binnenschilder?

De werkzaamheden van een binnenschilder zijn ontzettend breed. Dankzij de jarenlange ervaring en diploma’s weet de schilder exact wat hij moet doen.

De volgende werkzaamheden kan de binnenschilder voor u uitvoeren:

 • Alle componenten schilderen betreft binnenschilderwerk Van voorbereidingen tot afwerkingen. Van kozijnen tot plafonds
 • Advies geven U kunt van tevoren advies vragen voor het schilderwerk in uw woning. De schilder heeft alle kennis in huis om u te helpen
 • Kozijnen schilderen Van kunststof kozijnen schilderen tot houten kozijnen verven. Kozijnen zijn belangrijk voor de bescherming van uw woning. Het brengt net wat meer werk met zich mee dan bijvoorbeeld het schilderen van een muur. Kozijnen krijgen een speciale behandeling.
 • Deuren schilderen
 • Behangen van muren Vraag de schilder vooral naar de mogelijkheden
 • Beschadigingen herstellen De schilder kan oneffenheden wegwerken voordat hij begint met schilderen.
 • Onderhoud schilderwerk U kunt een onderhoudsabonnement nemen. De schilder komt eens in de zoveel tijd bij u langs om het schilderwerk te controleren en evt. beschadigingen weg te werken. Het schilderwerk blijft op deze manier in topconditie!
binnenschilder

Om de hoeveel jaar moet ik mijn huis laten schilderen?

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Het schilderwerk moeten worden uitgevoerd wanneer de noodzaak er is.

Is de verf verkleurd, gaan bladeren of vies? Laat dan het schilderwerk opnieuw uitvoeren.

Meestal gebeurt het om de 7 á 10 jaar. Soms kan het ook langer meegaan, wanneer het schilderwerk regelmatig bijgewerkt wordt.

Verf soort voor binnenschilderwerk

De verf moet watergedragen zijn, dit is verplicht. De verf is minder slecht voor milieu en beter voor de gezondheid dan andere verf.

De verf droogt behoorlijk snel en kleurvast. Nog een heel groot voordeel: de verf stinkt niet!

De verf heeft geen geur, dus geen problematiek met een verflucht die lang blijft hangen. De bekendste watergedragen verfsoorten zijn latex en acrylverf.

U kunt daarnaast nog kiezen voor de glansgraad; hoogglans of zijdeglans. Het hangt geheel van uw persoonlijke voorkeur af!

Latex spuiten

Verschillende technieken kunnen gebruikt worden voor het binnenschilderwerk.

Wilt u een streeploos en baanloos resultaat? Kies dan airless latex spuiten! De verf wordt onder hoge druk aangebracht op uw muren.

Doordat de verf wordt verneveld, wordt de verf gelijkmatig verdeeld. Het is wel heel belangrijk dat alles goed afgeplakt wordt.

Alle meubelstukken worden anders ook meegenomen. Dat moeten we natuurlijk niet hebben.

U kunt er ook voor kiezen om te rollen. U hoeft op deze manier niet alles af te plakken. Het rollen geeft soms wel een minder resultaat.

U hebt een grote kans op strepen en banen. Dit is bij latex spuiten niet het geval.

Binnenschilderwerk uitbesteden

U kunt uiteraard zelf het schilderwerk uitvoeren. Houdt er wel rekening mee dat het een behoorlijk karwei is waar veel tijd in gaat zitten.

Tijd is immers ook geld. U kunt het ook heel betaalbaar laten uitbesteden. Zo weet u honderd procent zeker dat u voor de beste kwaliteit schilderwerk gaat.

Wij zijn al jarenlang actief in de schilderswereld en doen dat nog altijd met veel passie en plezier. We zijn een erkend schildersbedrijf, aangesloten bij de grote brancheorganisaties.

Kijk op onze referenties-pagina naar de ervaringen van onze tevreden klanten.

deuren-overschilderen
Deuren over schilderen

Deuren & Kozijnen schilderen

Kozijnen en deuren hebben eens in de zoveel tijd ook een nieuwe laag verf nodig.

Wanneer u het schilderwerk binnen laat doen aan de wanden en plafonds kunt u er ook voor kiezen om de kozijnen en deuren te laten meenemen.

Dit scheelt behoorlijk in de kosten wanneer u dit bijvoorbeeld apart laat doen. Het hangt uiteraard geheel af van de staat van de kozijnen.

Houten kozijnen verdienen extra aandacht, terwijl kunststof kozijnen niet geschilderd hoeven worden.

Dit kan uiteraard wel, wanneer u bijvoorbeeld een andere uitstraling wilt hebben.

Woning opnieuw laten verven

Is het weer tijd geworden om uw interieur te laten schilderen? De plafonds, wanden en zelfs de deuren van uw woning bepalen voor een groot deel de uitstraling.

Scheuren en loslatende verf of zelfs verkleuring van uw verf geven aan dat het moment is aangebroken om uw woning opnieuw te laten verven.

Ook bij nieuwbouw moet uw interieur geschilderd worden. Het is verstandig om het gelijk goed te laten doen.

Daarom vertellen wij je precies wat je moet weten, van de algemene informatie tot de specifiekere vragen.

Verf heeft niet alleen een mooie uiterlijke functie. Het beschermt uw woning ook tegen slijtage.

Uw trap bijvoorbeeld is veel beter beschermd tegen het dagelijkse loopwerk wanneer dit mooi en netjes geschilderd is.

Dit maakt binnenschilderwerk een mooie investering waar u nog lang van kunt genieten.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk en hoe lang duurt het schilderen van uw interieur? En wat komt er verder allemaal bij kijken als je je huis laat schilderen?

Zelf uw binnenschilderwerk doen?

Misschien denkt u, binnenschilderwerk kan ik toch zelf wel verzorgen? Wij raden het u eerlijk gezegd af.

Er komt veel bij binnenschilderwerk kijken, wat het een klus maakt die zelfs voor de doe-het-zelver die regelmatig klussen in en om het huis verzorgt, best een uitdaging maakt.

Gaat u deze klus zelf verzorgen, hou er dan rekening mee dat u urenlang aan het verven zal zijn en ook nog eens vele uren aan voorbereiding zal moet besteden.

Daar komt nog eens bij kijken dat u waarschijnlijk niet hetzelfde resultaat zult behalen als bij een echte vakman.

Door een professionele binnenschilder in te schakelen, kunt u uw tijd besteden aan de dingen die u leuk vind om te doen, of beter nog, het geld verdienen om het schilderen van uw woning te bekostigen.

Een goede schilder geeft vaak ook een garantie op zijn schilderwerk.

Dit geeft u de geruststelling dat u de komende jaren weer zorgeloos kunt genieten van een woning die strak geschilderd is.

spuiten-van-uw-muren
Spuiten van muren

Kosten woning schilderen

Uiteraard wil u voordat u de beslissing gaat maken om uw woning te laten schilderen precies weten wat het gaat kosten.

Een binnenschilder uw woning laten schilderen is een slimme keuze en een goede investering, maar wat zijn de gemiddelde prijzen waar u rekening mee kunt houden?

Denk aan €25 en €35 per vierkante meter voor het schilderen van uw woning.

Laat u de woning spuiten, dan moet u denken aan €5,- a €10,- euro per vierkante meter.

Voor sauswerk betaalt u iets meer, namelijk tussen de €10,- en €15,- euro.

Kortom, voor vanaf €400,- tot €1000,- euro kan uw woning geschilderd worden, afhankelijk van de grootte.

Wij raden u aan om een aantal vrijblijvende offertes voor uw woning aan te vragen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en staat u later niet met uw mond vol tanden.

De kosten vallen gelukkig reuze mee en bij het inhuren van een goede binnenschilder heeft u er weer jaren plezier van.

Spuiten of sauzen van uw muren?

Ten eerste moet u een keuze maken tussen de methode voor het binnenschilderwerk. Deze bepaalt de kosten en het resultaat.

U kunt kiezen voor latex spuiten of sauzen. Bij latex spuiten is de klus sneller geklaard. Het kost de schilder minder werkuren en u dus minder geld.

De kosten liggen over het algemeen lager, maar er wordt wel een dunnere verflaag aangebracht.

Bij sauswerk is uw schilder langer bezig, betaalt u meer maar is het resultaat ook beter.

De dekking is beter en oneffenheden worden moeiteloos weggewerkt door een professionele schilder.

Dit is dus de beste methode, maar wel de meest arbeidsintensieve methode. Als u veel oneffenheden in uw muren hebt, dan is het noodzakelijk om voor sauswerk te gaan.

De beste keuze is om u te laten adviseren door een schilder. Deze kan voor u bepalen of spuitwerk haalbaar is of dat het beter is om toch voor sauswerk te kiezen.

Werkzaamheden binnenschilder

Er komt meer bij het schilderen van een woning kijken dan u wellicht denkt.

Om u een goed idee van de procedure te geven, hebben we alle werkzaamheden op een rij gezet:

Adviseren over de beste methode en de prijs.

Een schilder kijkt als eerste welke methode het beste voor uw woning is en wat de grootte van de klus zal zijn. Op basis van deze informatie kan hij u goed adviseren, zodat u een eindresultaat krijgt waar u het meest tevreden mee zal zijn.

Voorbereiden van het schilderen

Veel schilders nemen enorm veel werk voor u uit handen. Van reparatiewerkzaamheden, tot verwijderen van behang, oude verf en schuren en ontvetten.

Ook het afplakken van uw woning en het verplaatsen van meubels hoort bij deze fase van de werkzaamheden.

Schilderen of spuiten

Afhankelijk van de geadviseerde en gekozen methode zal de schilder aan de slag gaan met de klus.

Het resultaat van een professionele schilder maakt een groot verschil. Waarschijnlijk zal u even moeten wennen, omdat het verschil zo (positief gezien) groot is.

Schilderwerk onderhouden

Uiteraard kan de schilder ook het schilderwerk voor u onderhouden. Vraag uw schilder naar de mogelijkheden.

Vaak is het ook mogelijk om een onderhoudscontract te tekenen, zodat alle voorwaarden duidelijk zijn en u precies weet waar u aan toe bent en de verf van uw woning altijd in uitstekende staat is.

Er wordt vaak niet bij stilgestaan dat verf ook onderhoud nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld een scheur in uw verf? Als u er snel bij bent, dan kan de schilder een klein deel her-schilderen.

Des te langer u hiermee wacht, des te meer schade de verf zal ondervinden.

Het is raadzaam om iedere paar jaar uw vaste schilder langs te laten komen om de woning bij te werken.

Trap laten schilderen

Is je trap ook toe aan een renovatiebeurt of moet deze voor het eerst geschilderd worden?

Laat dit dan ook gelijk doen terwijl uw muren en plafonds worden geschilderd.

Dit is voordeliger en kan dan ook in het onderhoud gelijk worden meegenomen.

De kosten voor het laten schilderen van uw trap zijn afhankelijk van hoeveel trappen u wil laten schilderen en hoeveel uur en materiaal er nodig is.

Over het algemeen moet u denken aan tussen de 40,- euro en 45,- euro per uur en een kostenplaatje van 350,- euro tot 800,- euro in totaal voor één tot twee trappen, inclusief de materiaalkosten.

Gratis vrijblijvende offerte

De markt voor binnenschilderwerk is vrij competitief, maar laat u niet verleiden door te kiezen door de aanbieder met de allerlaagste prijzen.

Het is goed om alles te overwegen bij het kiezen van de schilder.

Zowel het gevoel dat u bij de schilderwerk heeft, als de prijs die u ervoor betaalt en het bewijs van professionaliteit.

Ook door naar de website van een professionele schilder te kijken, kunt u vaak veel te weten komen over het bedrijf.

Op sommige websites kunt u zelfs onafhankelijke ervaring van andere mensen lezen, om zo te ontdekken wat de ervaringen zijn met uw potentiële schilder.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw schilder prijsberekening aan. En wij zullen u verrassen met de scherpste prijs!

Vragen binnenschilderwerk

Welke verf is het beste voor interieur?

Er zijn veel verschillende soorten binnen verf op de markt. De beste verfmerken blijven tot op de dag van vandaag Sigma, Sikkens en Flexa. Lees hier alles over de juiste verf en de prijzen per liter.

Hoeveel kost een binnenschilder?

De kosten van een binnenschilder kunnen per uur of per vaste prijs worden berekend. In beide gevallen kunt u de prijs van een schilder van te voren afspreken. Leest u hier alles over de kosten van een schilder.

Wat is de beste manier om de binnenkant van een huis te schilderen?

Als u een goede garantie wilt op uw binnenschilderwerk adviseren wij u een binnenschilder in te huren voor een niet al te hoge prijs. Maar wat kost een schilder? Lees het hier!

Hoeveel moet u een schilder per kamer betalen?

Afhankelijk van de schilderwerkzaamheden die u wilt uit laten voeren kan een huisschilder een prijsberekening voor u maken. U kunt op deze pagina de gemiddelde prijzen van een huis schilderen terug vinden.

Wat is de beste tijd om het interieur van een huis te schilderen?

sikkens vakschilders

De binnenkant van uw huis opnieuw laten schilderen kan eigenlijk het hele jaar door. Echter in de lente of zomer kunt u makkelijker uw inboedel buitenshuis kwijt dan in de wintermaanden.

Schilder-Concurrent
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1988 zette Jouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!