Sinds 1988

Schilderwerk prijzen 2022

Bent u aan het zoeken naar een goedkoop schildersbedrijf die voor betaalbare prijzen uw woning opnieuw kan schilderen?

Of zit u steeds met de vraag in uw hoofd wat kost een schilder? Op deze pagina vertellen wij u alles over de prijzen van schilderwerk en de kostprijs van een schilder voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.

Zoals wij u zullen vertellen kost een schilder tussen de € 30,- en € 35,- per m² en tussen € 35,- en € 40,- per uur. Maar hoe ontstaan deze prijsverschillen? Als het schilderwerk moeilijker en wat gedetailleerder wordt zal er een uurprijs berekend worden.

Bij grotere oppervlaktes zoals de muren en de plafonds van uw woning zal een schilder een vierkante meter prijs in acht nemen.

schilderwerk
Schilderwerk

Prijsadvies

Wij zullen u het beste prijzenadvies geven en voorbeelden van de kostencalculatie van diverse soorten schilderwerken. Ook gaan we het hebben over de bespaartips over de gemiddelde kosten per m² of per uurtarief.

Het opnieuw of overschilderen van een bestaande of nieuwbouwwoning kost natuurlijk geld. Maar de vraag is wat de exacte kosten zijn en hoe je zo weinig mogelijk betaald.

Zowel het laten schilderen van de binnenkant van uw huis als het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis kan bij de Schilder-Concurrent goedkoop worden uitgevoerd door onze voordelige schilders.

Goed schilderwerk biedt een beschermende functie tegen alle invloeden van buitenaf.

Daarnaast is goed schilderwerk bevorderlijk voor het woonplezier. U kunt het mooi laten aansluiten op de rest van uw interieur.

Voor de beste kwaliteit schilderwerk kunt u het beste een vakspecialist inhuren. Een professionele schilder weet alles van verschillende soorten schilderwerk.

Goed schilderwerk hoeft helemaal niet duur te zijn. Schilderwerk is eigenlijk toegankelijk voor iedere portemonnee.

schilder-concurrent-Amsterdam
Schilder-Concurrent

Wat kost schilderwerk in 2022?

Wanneer je van plan bent een schilder in te huren dan is het belangrijk van te voren te calculeren wat het schilderwerk gaat kosten. De meeste schilders berekenen een prijs per vierkante meter of per uur.

De gemiddelde kosten starten al vanaf € 30,- en kunnen oplopen als het schilderwerk moeilijker wordt.

Bij grotere schildersprojecten zoals een gehele woonkamer schilderen of uw gehele huis laten schilderen kan de schilder voor het nieuwe schilderwerk ook een totaalprijs maken in zijn schilder calculatie.

Bij het calculeren van het schilderwerk zitten de materiaalkosten de btw en overige materialen inbegrepen.

Leest u hier in het onderstaande kostenoverzicht wat de gemiddelde schilderwerk kosten zijn:

SchilderPrijs per m² inclusief btwPrijs per uur inclusief btw
Binnenschilder inhuren€ 30,- tot aan € 40,-€ 30,- tot aan € 40,-
Sauswerk laten uitvoeren€ 9,- tot aan € 14,-n.v.t
Spuitwerk laten uitvoeren€ 7,- tot aan € 11,-n.v.t
Buitenschilder inhuren€ 35,- tot aan € 45,-€ 35,- tot aan € 45,-

Btw verlaging van 21% naar 9%

Een zeer groot voordeel wat de prijs van schilderwerk kan doen verlagen is dat de btw van huizen die ouder dan 2 jaar zijn naar 9% is verlaagd. Echter bij het laten schilderen van een nieuw gebouwde woning is dit nog steeds 21%.

De schilder kosten van een ouder huis zijn dus een stuk lager dan het laten schilderen van een nieuwbouwwoning.

Aan welke prijzen moet je denken?

Schilderwerk wordt regelmatig flink onderschat! U kunt er voor kiezen zelf te gaan schilderen of het schilderwerk uit te besteden aan een goedkoop schildersbedrijf. Maar wat is nu verstandig en hoe bespaar je op de kosten van schilderwerk?

Of je nou je kunststof kozijnen opnieuw wilt laten schilderen of je wilt de trap in je woonkamer een nieuwe laag verf geven schilderwerk blijft een hele klus. In de meeste gevallen is het beter om een schilder in te huren dan dat u zelf probeert te besparen op de kosten.

Hieronder ziet u de prijzen voor het inhuren van een schilder per m2 of per uur:

Soort schilderwerkTotaalprijs offerte
Buitenschilderwerk uitvoeren 
Per m²€ 34 – € 40
Per uur€ 40 – € 48
Binnenschilderwerk uitvoeren 
Per m²€ 29 – € 35
Per uur€ 35 – € 39
Spuitwerk per m²€ 5- € 10
Sauswerk per m²€ 10 – € 14

Binnen en buitenschilderwerken

Schilderwerken zijn niet zo maar klussen die je even uitvoert. Iedere ondergrond heeft een andere aanpak nodig en een andere soort verf. De grote prijsverschillen hebben te maken met het binnen of buiten laten schilderen van uw woonhuis.

Wat kost binnenschilderwerk?

De kosten van binnenschilderwerken kunnen erg uiteen lopen. Dit heeft alles te maken met de grote van de schilderopdracht. Zo kunt u kiezen om alleen uw woonkamer opnieuw in de verf te laten zetten maar ook uw gehele huis te laten schilderen.

Binnen laten schilderen doet men vaak eens in de 6 tot 7 jaar opnieuw. De wat kwetsbaardere oppervlaktes zoals de trap, trapleuning en plinten zullen vaker overgeschilderd moeten worden dan de muren en plafonds. Binnenschilderwerk is van grootbelang voor de uitstraling van uw interieur.

Het calculeren van binnenschilderwerk is afhankelijk van welke onderdelen u wilt laten schilderen. We zullen u daarom een lijst laten zien van de kostprijs van binnenschilderwerk:

BinnenschilderwerkGemiddelde prijs calculatieAlgemene info
Plafond laten witten€ 250,- tot aan € 1600,-Gehele verdieping van 100 m²
Deuren overschilderen€ 800,- tot aan € 1.200,-Vanaf 10 tot 25 binnendeuren met deurposten
Trap overschilderen€ 350,- tot aan € 700,-Schuren, schoonmaken en 2x schilderen
Kozijnen overschilderen€ 350,- tot aan € 1800,-Vanaf 7 m² tot aan alle buitenkozijnen van een woning
Plinten schilderenVanaf € 7,- per str metern.v.t
Muur overschilderen€ 250,- tot aan € 1000,-per m²
Woonkamer schilderen€ 500,- tot aan € 1.900,-

Wat kost buitenschilderwerk?

Omdat wij in Nederland veel last hebben van wisselende weersomstandigheden waar het buitenschilderwerk door word beïnvloed zal je buiten vaker over moeten schilderen dan binnen. Buitenschilderwerk heeft meer onderhoud nodig en dit gebeurd om de 5 jaar!

Buiten schilderwerk heeft niet alleen maar een functie uw woning aan de buitenkant er mooi uit te laten zien. Het belangrijkste van het buitenshuis schilderen is dat het uw houten onderdelen beschermd zoals uw kozijnen en deuren.

Door je schilderwerk goed schoon te houden en op tijd onderhoud te laten plegen gaat het buitenschilderwerk langer mee. de levensduur van je kozijnen, gevel of andere delen van je woning zullen worden verlengt.

Als u het buitenschilderwerk wilt uitbesteden liggen de prijzen altijd hoger als u deze vergelijkt met binnenschilderwerk. Het prijsverschil heeft met vele factoren te maken. Zo gebruikt een buitenschilder andere verf soorten en is hij erg afhankelijk van het weer.

Leest u hier wat buiten laten schilderen kost en wat de gemiddelde prijzen zijn die een buitenschilder berekend voor het schilderen van bepaalde buitendelen:

BuitenschilderwerkPrijscalculatieWel of geen
Voordeur laten schilderen€120,-
Achterdeur laten schilderen€120,-
Raamkozijn laten schilderen€80,-
Tussenwoning laten schilderenVanaf €1.100,-Met dakkapel schilderen
Appartement laten schilderenVanaf €900,-Met dakkapel schilderen
Hoekwoning laten schilderenVanaf €2.600,-Met dakkapel schilderen
Vrijstaand huis laten schilderenVanaf €5.000,-Met dakkapel schilderen

De bovenstaande kosten zijn de gemiddelde kosten inclusief btw en materialen.

Schilderwerk uitbesteden

Als u verzekerd wilt wezen van een schitterend eindresultaat dan kunt u beter kiezen om het schilderwerk te laten doen door een goed en ervaren schildersbedrijf. Uiteraard liggen de kosten dan wel iets hoger dan dat u zelf aan de gang gaat maar u bent wel verzekerd dat het schilderwerk op de juiste manier wordt uitgevoerd met garantie.

Wat zijn de voordelen als u uw schilderwerk uitbesteed aan een schildersbedrijf?

 • Tijd besparend: Als u geen zin heeft om uw vrije uren of dagen te besteden aan het schilderen van uw huis laat dan een professionele schilder het nieuwe schilderwerk uitvoeren. Een schilder is eerder klaar en u kunt lekker genieten van uw vrijheid.
 • Kwaliteit gewaarborgd: Als u een professionele schilder inhuurt met veel kennis en ervaring dan hoeft u zich ook niet druk te maken of het schilderwerk goed wordt uitgevoerd. Zo weet een schilder alle schildertechnieken voor een perfecte afgewerkte nieuwe schilderlaag.
 • Veilig schilderen: Ook kan het laten schilderen van uw woonhuis of appartement gevaren met zich mee brengen. Denk hierbij aan het schilderen van een dakkapel of de kozijnen op de bovenste verdiepingen.
Wat kost buitenschilderwerk?

Een professioneel schildersbedrijf kan haarfijn en flexibel inspelen op iedere schilderklus. Of het nou gaat om een trap schilderen, een dakkapel schilderen, kozijnen schilderen of behang verven: alles is mogelijk.

Doordat een schildersbedrijf verschillende vakprofessionals in dienst hebben, kunnen ze goed inspelen op verscheidene soorten schilderklussen. De prijzen per klus kunnen weleens verschillen, omdat vrijwel iedere schilderklus weer anders is.

Een schilder werkt met verschillende tarieven: een tarief per uur, een tarief per vierkante meter (m²) of een totaalprijs.

Het tarief is in zekere zin afhankelijk van het type schilderklus. Arbeidsintensieve klussen zoals een dakkapel verven, een kozijn verven of deuren verven rekent de schilder meestal een tarief per uur.

Exacte kosten schilder

U zag hierboven al een kostenindicatie voor de prijzen van schilderwerken. Wat is nou de exacte prijs voor uw klus?

Doordat iedere schilderklus weer anders is, is het verstandig om hiervoor een offerte aan te vragen. In de offerte krijgt u een goed inzicht in de kosten voor uw schilderklus.

Ieder schildersbedrijf is weer anders. Zo kunnen de kosten tussen de schildersbedrijven behoorlijk verschillen. Daarom is het belangrijk om niet één offerte, maar minimaal vier offertes aan te vragen bij verschillende schildersbedrijven.

Op deze manier kunt u de voordeligste én de beste optie kiezen. Soms kan dit tot wel 45 procent schelen op de kosten.

Leg de schilder offertes naast elkaar en loop alles zorgvuldig door. Kijk daarnaast ook naar de referenties en reviews van de schildersbedrijven op het internet. Zo weet u honderd procent zeker dat u de juiste keuze maakt.

Betrouwbare schildersbedrijven zijn gecertificeerd en hebben meerdere reviews op het internet staan die een goed beeld geven van de schilderwerken.

Wees in de offerte aanvraag zo concreet mogelijk. Hoe concreter u bent, hoe duidelijker de prijs aansluit bij uw klus.

Schilderen over bestaande verflaag

Als u een totaal andere kleur verf op je muur wilt laten aanbrengen of uw oude verf laag begint af te bladderen dan zit er niets anders op om over de bestaande verflaag heen te schilderen. In sommige gevallen is het beter de oude verflaag te verwijderen door af te branden.

In de meeste gevallen kan je gewoon over de oude laag verf schilderen door deze goed op te schuren en te ontvetten.

Wanneer kan je over een bestaande laag schilderen?

Als u van plan bent om over de oude laag verf te gaan schilderen dan is het van groot belang een goede grondverf aan te brengen. Grondverf bied een goede hechting voor de nieuwe verflaag die aangebracht wordt door u of een schilder.

Gaat u verschillende verfsoorten over elkaar aanbrengen? Ook dit kan! Volg de volgende instructies om op de juiste manier een nieuwe laag verf aan te brengen over de oude laag:

Overschilderen van oude verflaag 5 goede tips!

 • Ondergrond oude laag goed ontvetten
 • Ondergrond schoonmaken met lauw water
 • Oude verflaag goed schuren (fijn schuurpapier)
 • Ondergrond stofvrij maken met doek

Ondergrond moet droog zijn voordat je schilderen gaat!

Algemene belangrijke schilder tips!

 • Ventileren bij het opnieuw schilderen van bijvoorbeeld kozijnen of deuren is erg belangrijk. Zeker als u verf met terpentinebasis gebruikt.
 • Als u verf koop op kleur kan hier per bus verf kleurverschil in zitten. Meng daarom eerst alle bussen verf met elkaar voordat u gaat schilderen zodat er geen kleurverschil ontstaat.
 • Zorg er altijd voor dat u het interieur zoals de meubels, tv en kasten goed zijn afgeplakt.
schildersbedrijf-Amsterdam

Wat kost een buitenschilder?

Voor het schilderwerk buiten zijn er andere materialen nodig dan voor het binnenschilderwerk. Dit komt doordat we buiten te maken hebben met regen, wind, sneeuw, storm en hitte.

Nederland is een land van wisselende weersinvloeden. Hierdoor krijgt het schilderwerk het soms zwaar te verduren. Meestal moet het schilderwerk buiten om de 7 jaar opnieuw worden overgeschilderd. Soms zelfs al eerder. Het hangt er vanaf hoe het schilderwerk is onderhouden.

Het schilderwerk buiten heeft een beschermende functie. Goed schilderwerk beschermt u tegen alle weersinvloeden.

Zo voorkomt u onnodige slijtage. Uw gevel gaat op deze manier nog jaren mee. Ook de kozijnen zijn heel gevoelig, zeker wanneer ze van hout zijn.

Wanneer kozijnen niet goed genoeg verzorgd worden, krijgt u al snel te maken met lekkage en andere vervelende ongemakken.

Kozijnen opnieuw laten verven is een stuk goedkoper dan kozijnen vervangen. Kijk dit met enige regelmaat even na.

De prijzen voor buitenschilderwerk zijn hoger dan die van het binnenschilderwerk. Dit komt doordat buiten verven compleet anders gaat dan binnen schilderen.

Vaak moet er een steiger worden gehuurd. Daarnaast werkt de buitenschilder met andere schildermaterialen.

De buitenschilder kan de volgende componenten onder handen nemen: schuur, schuttingen, dakgoot, de gevel, kozijnen en deuren.

Wat kost een binnenschilder?

Binnenschilderwerk zorgt voor de gehele omlijsting van het interieur. Meestal moet het binnenschilderwerk om de 8 jaar worden vervangen. Wanneer de verf gaat afbladeren, scheurtjes en vochtplekken zichtbaar worden, is het tijd om een nieuwe laag verf te laten aanbrengen.

Van een aftandse laag verf wordt niemand vrolijk. Nieuw schilderwerk is bevorderlijk voor het woonplezier.

Daarnaast kunt u het personaliseren doormiddel van patronen, verschillende kleuren en accenten. De schilder kan u hier meer over vertellen.

Een plafond schilderen heeft net wat meer voeten in de aarde.

Doordat de binnenschilder boven zijn macht moet werken is het een arbeidsintensievere klus. Dit is ook de reden waarom een plafond verven wat duurder is dan het verven van bijvoorbeeld een muur.

Een binnenschilder kan de volgende componenten onder handen nemen: een trap, wanden, plafonds, deuren en kozijnen.

spuiten-van-uw-muren

Sauzen & latex spuiten

De tijd staat niet stil. Ook in de wereld van schilderwerk is er veel veranderd. Naast het klassieke sauzen met een roller is er ook de mogelijkheid om de muren te laten spuiten met een latexspuit.

Deze methode is uitermate geschikt voor wanneer er grote oppervlaktes moeten worden geschilderd.

Latex spuiten laat vrijwel altijd een feilloos resultaat achter. Banen en strepen zijn voorgoed verleden tijd.

De verf wordt onder hoge druk verneveld en op deze manier gelijkmatig verdeeld. Het resultaat is strak en egaal. Daarnaast gaat het ook nog eens heel snel. Het is wel belangrijk om alles goed af te plakken.

Als kers op de taart is er nog de prijs. Latex spuiten is namelijk erg goedkoop doordat het snel en makkelijk kan gebeuren.

De prijzen kunnen op deze manier aantrekkelijk laag blijven.

huis-laten-schilderen

Onderhoudscontract schilderwerk

Wanneer de schilder is langs geweest is het heel belangrijk om te genieten van het nieuwe schilderwerk in uw woning. 

Uiteraard wilt u er zelf zolang mogelijk van genieten. Daarom is het handig om schilderwerk regelmatig te onderhouden en een onderhoudscontract te bespreken.

Een onderhoudscontract op schilderwerk wil zeggen dat de schilder eens in het jaar al het schilderwerk wat hij heeft uitgevoerd controleert.

Wij hebben speciaal voor u een paar onderhoudstips voor schilderwerk op een rijtje gezet:

 • Controleer het schilderwerk regelmatig. Ziet u oneffenheden, kleine beschadigingen? Of misschien wel viezigheid? Haal dit weg en werkt het eventueel bij. Zo voorkomt u grote beschadigingen of vochtproblematiek.
 • Maak het schilderwerk minimaal twee keer per jaar schoon met een vochtige doek en e.v.t. een ontvetter. Stof en vuil krijgen op deze manier geen kans om gehecht te raken aan uw muren.
 • Slechte ventilatie is een doodsteek voor het schilderwerk in een woning. Daarnaast is het ook nog eens heel ongezond voor u. Ventileer daarom altijd goed! Zo kan de verf blijven ademen.
 • Werk beschadigingen bij. Zorg ervoor dat de schade niet grote wordt en werk het direct bij.

Type verf

Het is al bijna 20 jaar verplicht om watergedragen verf te gebruiken. De verf op waterbasis is milieuvriendelijker en daarnaast minder schadelijk voor uw eigen gezondheid.

Voor het schilderwerk binnen wordt meestal latexverf gebruikt of acrylverf.

Voor buitenschilderwerk zijn behoorlijk wat opties. Eigenlijk is het vooral afhankelijk van de ondergrond.

De ondergrond is dé fundering van het schilderwerk. De verf buiten moet aan strenge eisen voldoen. De verf krijgt namelijk te maken met storm, regen, sneeuw, hitte etc.

Meestal wordt er gekozen voor sterke dekkende laag verf, vaak op oliebasis.

Zelf schilderen of toch uitbesteden?

Het klinkt heel aantrekkelijk en goedkoper om zelf de kwast te pakken en aan de slag te gaan. Schilderwerk wordt regelmatig onderschat omdat er behoorlijk wat bij komt kijken.

Kennis vooraf is belangrijk. Als u verder weinig tot geen ervaring heeft met schilderwerken kan het behoorlijk wat tijd gaan kosten. En tijd is natuurlijk ook geld.

Daarom is het laten uitbesteden aan een professioneel schildersbedrijf vaak nog een stuk goedkoper. De schilder gaat immers snel en efficiënt te werken om tot een hoogstaand resultaat te komen.

Je weet honderd procent zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt wanneer je een gecertificeerd schildersbedrijf laat langskomen. De schilder neemt al uw zorgen uit handen.

Daarnaast is het een stuk veiliger om een schilder het werk te laten doen. Hij heeft de ervaring en expertise. Ook om met lastige plekken aan de slag te gaan.

Waarom schilderwerk uitbesteden?

 1. Het scheelt u tijd
 2. U hoeft zich nergens zorgen over te maken
 3. U weet zeker dat u hoge kwaliteit in huis haalt
 4. Veiliger, de schilder weet precies wat hij moet doen
 5. U kunt terugvallen op garantievoorwaarden

Goedkope schilder inhuren

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk. Er zijn behoorlijk wat spelers op de markt actief. Helaas zijn er ook bedrijven die idioot lage prijzen voor schilderwerk vragen.

Lijkt het te mooi om waar te zijn? Dan is dat vaak ook zo. De kwaliteit van dit soort schilders is vaak erg slecht, evenals de garantiemogelijkheden.

Lees daarom altijd referenties en reviews van schildersbedrijven en kijk goed of het bedrijf gecertificeerd is. Zo weet u honderd procent zeker dat u de juiste kwaliteit krijgt.

Vraag altijd meerdere offertes aan bij schildersbedrijven. Zo kunt u de prijzen van schildersbedrijven met elkaar vergelijken en de goedkoopste schilder uitkiezen.

Wie past het beste bij uw schilderklus? Wanneer u gaat vergelijken kunt u tot soms wel 45 procent besparen op de totaalprijs.

Voor een goed onderhoud van uw schilderwerk is het belangrijk dat het vakkundig moet worden uitgevoerd.

Vakkundigheid staat voor kwaliteit en deze twee bevorderen de levensduur van uw kostbare woning en geeft meer wooncomfort. Voor schilderwerk buitenshuis geldt hetzelfde, hoewel hier iets meer bij komt kijken.

binnenschilderwerk

Zoals het plaatsen van steigers, goed schuurwerk, maar voor alle schilder werkzaamheden is het essentieel dat er gebruik moet worden gemaakt van professionele gereedschappen, de juiste verfsoort en vakmanschap.

Iets wat de Schilder – Concurrent in huis heeft. U vindt bij ons al schilders voor een tarief van minder dan 30,- euro per uur en minder dan 7,- euro per m².

Daarnaast geven wij een NOA certificaat af waardoor wij u minimaal 5 jaar kwaliteitsgarantie kunnen geven.

Het schilderwerk waar de Schilder-Concurrent zich onder andere mee bezighoudt:

Voor schitterend strak en streeploos schilderwerk bieden wij Airless verf spuiten. Dit is een kwalitatief hoge manier om uw wanden en plafond te laten verven.

Het airless verf spuiten kan in iedere gewenste kleur en verschillend van ruimte. Een prachtige voordelige investering.

Een voordelige en kwalitatieve oplossing voor al uw schilderwerk, is de Schilder – Concurrent. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek de lage kosten en prijzen van de Schilder- Concurrent. Latex spuiten is dé juiste manier voor snel en goedkoop schilderwerk.

Daarnaast is de kwaliteit ook nog eens een stuk beter dan die van het traditionele sauzen.

Schilderwerken van zeer hoge kwaliteit

Voor een scherpe schilders offerte bent u hier op de juiste website. Wij kunnen uw binnen schilder namelijk snel en perfect schilderwerk laten uitvoeren tegen zeer lage kosten.

Gelooft u dit niet? Laat u dan overtuigen door het aanvragen van een offerte. Dit kan direct via deze website! 

Vindt u dat u al genoeg informatie heeft gekregen en wilt u liever weten hoe voordelig wij uw project kunnen schilderen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij berichten u zo spoedig mogelijk terug.

Hopelijk mogen wij u snel als nieuwe klant begroeten. De Schilder-Concurrent is een groot schildersbedrijf in de regio Amsterdam.

Wij staan al jarenlang garant voor hoge kwaliteit schilderwerk voor bijzonder scherpe prijzen.

Vragen & Antwoorden

Wat kost schilderwerk?

Schilder-kosten

Het antwoordt op de vraag wat schilderwerk kost is niet zo makkelijk te geven. Gaat het om binnenschilderwerk of om buitenschilderwerk? En wat wilt u laten schilderen? Lees alles over de prijzen van diverse soorten schilderwerk op deze pagina.

Wat kost zelf schilderen?

schilder

Als u uw muren wilt schilderen dan liggen de gemiddelde kosten tussen de €6 en €14,- per vierkante meter. Deze bedragen zijn inclusief uw uren en de materialen. De totaal kosten verschillen uiteraard per schilderklus. Lees hier exact wat schilderwerk kost.

Hoeveel betaal je voor een schilder?

schilderwerk-prijzen

Iedere schilder hanteert zijn eigen tarieven voor zijn schilderwerk. De gemiddelde kosten van schilders liggen tussen de € 30,- en € 50,- per uur of tussen de € 6,- en de € 30,- per m². Deze prijzen zijn inclusief de materialen.

Hoeveel kost een appartement laten schilderen?

wat-kost-schilderen?

Als u uw muren en plafonds wilt laten schilderen betaalt u een prijs per m². Als u de ramen en deuren van uw appartement of tussenwoning wilt laten schilderen betaalt u een vaste prijs of een uurtarief. Lees hier alles over de kostprijs van schilderwerk.

Hoeveel kost een heel huis laten schilderen?

goede-schilder

Een gemiddeld huis schilderen kost tussen de 2.000,- euro en de 4.500,- euro. De meest voorkomende prijzen voor het hele huis laten schilderen liggen rond de 3.000,- euro. Afhankelijk hoe groot uw huis is kan onze schilder voor u vrijblijvend een prijsopgave maken.

Schilder-Concurrent
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1988 zette Jouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!