Binnenschilder

De binnenschilder! U wilt graag uw huis schilderen, uw wanden voorzien van een nieuw kleurtje, heerlijk een andere sfeer aanbrengen. Nu is het niet altijd gemakkelijk om daar zelf aan te beginnen, zeker niet als u niet zo handig bent en een bepaald resultaat wilt hebben. Hiervoor hebben wij de vak schilder. De vak schilder voorziet in al het binnenschilderwerk en in het schilderonderhoud.

De Schilder-Concurrent kan zich als schildersbedrijf ook tot de afwerking bedrijven rekenen. Dit omdat wij ons bezighouden met wandafwerkingen in badkamers, woonkamers, slaapkamers en  het plafond. Wij verzorgen prachtige schilderwerken, ook kunt u de keuze maken voor airless verfspuiten. Dit geeft een mooier, egaler en strakker resultaat dan dat u met de hand laat schilderen. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw smaak en inrichting.

Een binnenschilder voor wanden en plafonds

Wij hebben voor u ook de winterschilder. Dit is een term die veel gebruikt wordt onder de schilders. De winterschilder is niets meer dan een vakkundige schilder die in de koude wintermaanden niet buiten kan schilderen. Wat is hiervan uw voordeel? Dat is dat de winterschilder vakkundig schilderwerk levert tegen lagere tarieven.

Wilt u graag uw wanden laten schilderen, maar wilt u ook laten behangen? Dat kan ook bij ons. De Schilder-Concurrent heeft schilders in huis die perfect behang op de muren kunnen aanbrengen. Wat wilt u nog meer?

Benieuwd geworden naar wat het schilderen van u huis ongeveer gaat kosten. Vul dan op deze site een offerte formulier in en laat u verassen door onze scherpe tarieven.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: