Schilder Utrecht

Op zoek naar een schilder in de dom stad? Wij staan voor u klaar! Onze schilders in Utrecht kunnen vakwerk leveren, of u nu student bent of projectontwikkelaar, ons team van ervaren professionals levert het beste schilderwerk tegen een aantrekkelijke prijs

Het is niet eenvoudig om in utrecht een goede schilder te vinden. Doordat er in de stad veel eenmanszaken actief zijn die vaak een volle agenda hebben laat schilderwerk altijd tijden op zich wachten. Daarbij wordt vaak een forse prijs gerekend.

Wij werken anders. Onze vakmannen staan 7 dagen per week voor u klaar. Door onze ruime ervaring werken wij sneller en efficienter dan veel van onze collega’s. Dit ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van het schilderwerk maar ook in de prijs. Wij werken sneller en daardoor vele malen goedkoper.

Schilder inhuren

Een schilder inhuren is bij ons erg eenvoudig. U kunt simpelweg een offerte aanvragen. Deze is uiteraard altijd gratis en vrijblijvend. Door onze lage kosten krijgen wij echter zelden aanvragen die niet tot een klus leiden. Zelf schilderwerk uitvoeren is simpelweg niet meer voordelig genoeg wanneer u de kosten van ons schilderwerk ziet.

Een van onze professionals zal contact met u opnemen en een offerte opsturen. U kunt vervolgens met deze offerte akkoord gaan of verschillende andere offertes opvragen om de prijzen te vergelijken.

Wanneer u een van onze schilders inhuurt plannen wij een afspraak op een moment dat dat u uit komt. We ronden de klus vlot en net af zodat u snel kunt genieten van het eindresultaat.

Snel een prijsindicatie?

Openingstijden schildersbedrijf Utrecht

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw offerte’s te beantwoorden. Een reactie kunt u dan ook in een etmaal verwachten. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Door de week maar ook in het weekend.

De schilders werken ook 7 dagen per week. Een klus klaren in het weekend is dus geen probleem. Een verlaten klus in het weekend zal u bij ons ook niet snel tegenkomen. Wij werken gewoon door zodat alles snel af is.

Contact opnemen

Een offerte aanvragen kan via ons offerte formulier.

Overige vragen kunt u het best per mail naar info@schilder-concurrent.nl sturen. U kunt ook via de contactpagina contact opnemen met het hoofdkantoor. Een email stellen gaat echter vaak sneller. Een van onze professionals kan dan de tijd nemen om u echt antwoord op uw vraag te geven.

Schilderwerkzaamheden utrecht

Wij voeren vele klussen uit in en rond Utrecht maar onze meest voorkomende klussen hebben we hier onder even op een rij gezet:

Schildersbedrijf offerte

Bent u op zoek naar een snelle offerte dan kunt u naar ons offerteformulier. U ontvangt een offerte die gemiddeld 40% lager ligt dan die van onze concurrenten. Dit bewerkstelligen wij door efficiënter te werken en beter in te kopen. Daar plukt u uiteindelijk de vruchten van.

5/5 (1 Review)
Snel een prijsindicatie?

Schilder-Concurrent
Bauke Klijn

Bauke Klijn

In 1988 zette Bouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!