Sinds 1988

Werkwijze

Via het offerte systeem kunt u geheel vrijblijvend een schilder offerte laten berekenen. Als u het offerte formulier zo compleet mogelijk invult, krijgt u binnen uiterlijk twee werkdagen de offerte per mail toegestuurd. 

U kunt het offerte formulier, na volledig te hebben ingevuld,  geheel vrijblijvend naar ons terug mailen.

Zodra de offerte aanvraag bij ons is binnen gekomen, wordt er binnen twee dagen contact met u opgenomen. Is de offerte geheel naar tevredenheid en gunt u ons deze opdracht, dan maken wij in overleg met u een afspraak voor de uitvoering van de schilder werkzaamheden. 

Dan wilt u natuurlijk ook weten hoe de uitvoering van uw schilder opdracht verloopt. Dit werkt als volgt: Tussen half acht en acht uur ’s ochtends kunt u de schilder of schilders verwachten.

Voordat er wordt begonnen aan de schilder opdracht, loopt de schilder altijd eerst met u door het te schilderen object. Hierbij wordt de werkwijze toegelicht en gekeken of er meer of juist minder werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Als één van tweeën het geval is, wordt voor u een nieuwe prijs opgemaakt, alvorens de schilder aan het werk gaat.

Schildersbedrijf met een snelle werkwijze

Op het moment dat de schilders klaar zijn met het schilderwerk, wordt er contact met u opgenomen zodat u samen met de schilder het geleverde werk kunt bezichtigen. 

Bent u niet tevreden geeft u dit aan en wordt het opgelost. Bent u tevreden, dan tekent u het opdracht formulier voor het uitgevoerde werk.

Na het tekenen van het opdracht formulier, wordt de factuur voor u opgesteld en vindt de afronding plaats. 

De Schilder- Concurrent zorgt voor een kwalitatieve aflevering uiteraard in de hoop dat u nog eens van onze diensten gebruik wilt maken.

Maar laten we eerst maar de eerste opdracht voor u uitvoeren! Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Schilder-Concurrent
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1988 zette Jouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!