sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Behangers

Bij de Schilder-Concurrent kunt u ook kiezen voor het laten behangen van muren en wanden. Onze schilders kunnen op professionele wijze uw muur voorzien van prachtig behang. U kunt uiteraard zelf kiezen wat voor soort behang u wenst. Behang is er in diverse soorten, zo heb je:

  • Behangpapier = simplex, duplex, rauhfaser
  • Met kunststof versterkt behang = vinyl, schuimvinyl, vescom
  • Glasvlies en glas weefsel

Het is overigens wel verstandig om bij de keuze voor behang rekening te houden met de staat van uw muren. Vinyl behang is vaak sterker en dikker waardoor onregelmatigheden in uw muur minder, tot niet opvallen.

Behangen voor betaalbare prijzen

Tegenwoordig heb je behang  in verschillende stijlen zoals: retro behang, kinderkamer behang, baby-kamer, klassiek behang, barok behang, granol behang, uni behang en zo zijn er nog een aantal stijlen. Wij kunnen u alle soorten behang en alle behang stijlen leveren.
Daarnaast behangen wij vakkundig de ruimte die u wenst en kunt u genieten van kwalitatief behang.

Vaak wordt behang toegepast om bepaalde effecten te bereiken. Denkt u bijvoorbeeld aan behang dat het licht reflecteert door de glanzende eigenschap van het behang. Op deze manier voelt de ruimte ruimer en lichter aan.

Wilt u ook genieten van mooi behang in uw huis, perfect aangebracht? Vraagt u dan via het offerte formulier een prijsopgave aan. U heeft binnen maximaal twee werkdagen uitsluitsel in de vorm van een offerte. Wist u trouwens dat de laatste trend is dat niet het behang maar de muren worden ingesmeerd met behangplaksel? Op deze manier hoeft er niet meer met natte behang banen gewerkt te worden! Wel zo prettig en het werkt een stuk makkelijker en sneller.

 

Gratis prijsopgave