Schilder Haarlem

Op zoek naar een lokale schilder met jaren ervaring? Onze schilders in Haarlem vervullen precies deze droom. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Naast een hogere kwaliteit werk zijn ook de kosten van schilderwerk dat door onze schilders uitgevoerd wordt lager. Dit komt omdat wij al jaren afspraken met leveranciers hebben en daardoor voor een lagere prijs kunnen inkopen. Dit komt echter ook doordat het werk door onze ervaren schilders sneller uitgevoerd kan worden, simpelweg omdat zij door ervaring beter en sneller geworden zijn.

In haarlem hebben wij tal van specialisten die aan verschillende prestigieuze projecten in de stad gewerkt hebben. Vrijwel iedere grote renovatie in en rond Haarlem hebben wij een rol in gespeeld. Echter werken wij ook veel voor particulieren. Zowel in het centrum als in de buitenwijken en dorpen rondom Haarlem als overveen, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Vijfhuizen en Zwaanenburg.

Onze eerste en tevens ook hoofdvestiging is nog altijd gevestigd in de buurt van Haarlem, De vestiging in Zwaanenburg is ook het enige bezoekersadres dat wij hebben. De overige adressen, ook dat in Haarlem zijn geen bezoekersadressen.

4/5 (2 Reviews)

Schilder-Concurrent
Bauke Klijn

Bauke Klijn

In 1988 zette Bouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!