Schilder Amsterdam

Schilder Gigant Amsterdam doet al jaren schilder klussen in de hele stad. Onze Amsterdamse schilders kunnen alle klussen die u op de site ziet uitvoeren tegen scherpe prijzen.

Schilder concurrent Amsterdam kan schilderwerk aanbieden tegen scherpe tarieven door gebruik te maken van ervaren schilders en koopt door jarelange ervaring goedkoper in dan andere schilderbedrijven. Dit ziet u terug in de kwaliteit van het werk maar ook in de prijs. 

Wij hebben tal van specialisten in dienst, we vertellen u graag meer over de diensten die we in amsterdam aanbieden maar ook over een selectie van de klussen die wij reeds afgerond hebben in de stad.

De schilders

Al onze schilders komen uit de regio en kennen de stad dus goed. Wij werken enkel met ervaren schilders die hun vak verstaan. U zult bij ons dus enkel erkende professionals tegen komen.

Snel een prijsindicatie?

Onze expertises

Omdat in Amsterdam veel oudere panden aanwezig zijn hebben wij schilders in dienst die veelal gespecialiseerd zijn in het schilderen van monumentale panden. Door hun aderen vloeit monumentengroen! De specialisten werken veelal aan bijzondere gebouwen en preserveren de stad daarmee. Verder werken wij door de grote hoeveelheid huurwoningen veel samen met VVE eigenaren en huisbazen waar wij onderhoudscontracten mee hebben.

Kosten

Onze professionals werken sneller waardoor uw klus minder uren in beslag neemt. Deze snelheid komt met de jaren, een ervaren schilder is vaak wel 50% sneller klaar met een klus door slimmer te werken en minder fouten te maken. Daarbij kunnen wij onze materialen goedkoper inkopen omdat we al lange tijd relaties met de leveranciers opbouwen.

4.5/5 (2 Reviews)

Schilder-Concurrent
Bauke Klijn

Bauke Klijn

In 1988 zette Bouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!