sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Restauratie en renovatie schilderwerk

Wij houden ons ook bezig met restauratie en renovatie van schilderwerken. Bij restauratie of renovatie zien wij ons zelf wel eens als de dokter van een te behandelen patiënt. Door het oude schilderwerk te restaureren, krijgt het object (uw huis of bedrijf of anders) nieuw leven. Maar restauratie of renovatie doe je niet zomaar, hier is ervaring wel vereist.

Gelukkig werken er bij ons in het bedrijf schilders die het vak al meer dan 20 jaar uitoefenen. Stel u heeft traditioneel lijstwerk of ornamenten in het plafond verwerkt, dan kunt u er bij ons van op aan dat wij deze in oude historie voor u herstellen en in de verf zetten. Desnoods leunen wij op de ervaring van onze collega’s van de Stuc-Concurrent. Alles om uw huis er prachtig uit te laten zien.

Schilderwerk en renovatie

De Schilder-Concurrent houdt zich vooral bezig met het renoveren van verschillende woningen en (monumentale) gebouwen. Bij de renovaties komen aspecten kijken van deel vervanging van gevelonderdelen en reparaties aan hout ten gevolge van houtrot. Dit zijn voorkomende werkzaamheden die wij ook kunnen uitvoeren.Voor alle restauratie en renovatie werkzaamheden werken wij met de beste materialen en geheel volgens het met u afgesproken plan.

Heeft u restauratie of renovatie werkzaamheden aan uw schilderwerk? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en u bent gegarandeerd van kwalitatief en vakkundig restauratie werk. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Gratis prijsopgave