sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Deuren schilderen

Een deur schilderen is niet één van de moeilijkste schilder klussen. Echter is de voorbereiding wel heel belangrijk.  Zo zal de deur goed ontvet moeten worden, en los zittende verf delen moeten worden verwijderd. Hierna kunt u de deur met een fijn schuurpapier of schuur blokje opschuren voor een optimale hechting van de grondverf. Als u klaar bent met de eerste laag grondverf kunt u de deur plamuren met lak plamuur om weer een egale structuur te krijgen. Als de plamuur droog is kunt u deze fijn schuren en daarna in de grondverf zetten.

Laten schilderen van de deuren

Wanneer u geen tijd of zin heeft, of wanneer u gewoon wilt weten dat het schilderen vna de deuren perfect moet gebeuren kan het raadzaam zijn om een schilder in te huren voor deze klus. Wanneer u een erkend schildersbedrijf in huis neem weet u bijna zeker dat het schilderen goed gebeurd en heeft u een bepaalde garantie op het geleverde werk.

Bovendien hoeft u zelf geen moeite te doen met afplakken en verschillende materialen in de bouwmarkt kopen. Een schilder neemt u al het werk uit de handen.

Juiste verf voor deur

Het is van groot belang dat de juiste verf gekozen wordt voor het schilderen van een deur. Zo moet een deur jarenlang meegaan, met de juiste verf gaat dit gemakkelijker dan met een goedkope verf. De kwaliteit van de verf is van groot belang wanneer de deur geverfd moet worden.

Zelfs als u een schilder inhuurt kunt u controleren of wel de juite verf gebruikt wordt. erkende bedrijven zoals wij dat ook zijn zullen altijd wel de juiste verf gebruiken voor de juiste klus. Maar er zijn ook voldoende andere bedrijven die het iets minder nauw met de regels nemen en goedkope verf gebruiken voor het schilderen van een deur. Dit is een slechte zaak omdat de deur dan simpelweg minder lang mooi blijft.

Deuren spuiten of schilderen? wat is mooier

Nu de gehele deur in de grondverf staat kan het afschilderen beginnen. Zorg dat alle stof verwijderd is van de deur en ook uit de ruimte waar u de deur schildert. Dit moet in één keer goed gebeuren anders verspilt u uw kostbare verf (en tijd). Deuren schilderen is iets dat wij dagelijks doen. Wij hebben daarvoor de mankracht en de expertise in huis.

Uiteraard kunt u ook op een referentieklus kijken. Dit is dan bij iemand thuis waar we in het verleden een deur geschilderd of gespoten hebben.

Offerte voor deuren schilderen

Uiteraard kunt u dit zelf doen maar veel mensen hebben in hun vrije weekend, na een week hard werken, meer zin in leuke en ontspannende bezigheden. Het is overigens bij de Schilder-Concurrent nog nooit voorgekomen dat wij een offerte hebben ontvangen voor het schilderen van slechts één deur. En dat is het ook vaak voor de mensen. Kozijnen, deuren en ramen, daar zit vaak veel reparatie-  en voorbereidingswerk aan vast. Helemaal als u voor een schitterend eindresultaat wenst te gaan.

Surf daarom nog even verder over ons site, informeer uzelf en  hopelijk doet u inspiratie op. Wij kijken in ieder geval uit naar uw offerte aanvraag. Wellicht tot ziens als nieuwe klant.

Gratis prijsopgave