sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Onderhouds schilder

Als u uw huis al een keer door een professioneel schildersbedrijf heeft laten schilderen dan is u destijds vast de vraag gesteld of dat bedrijf regelmatig bij u terug mag komen om het schilderwerk in optimale conditie te houden. Zo niet dan was dat een gemiste kans. Als schilderwerk namelijk regelmatig wordt “onderhouden” dan blijft de kwaliteit van het schilderwerk in goede conditie. De weersomstandigheden veroorzaken schade aan de verf. Deze zal gaan bladderen/loslaten en daardoor wordt het hout aangetast en gaat uiteindelijk rotten.

Een onderhouds schilder repareert bestaande schilderwerken door een nieuwe laag verf aan te brengen of door met andere technieken bestaande verfwerken te repareren. Regelmatig is het nodig om een geheel nieuwe verflaag aan te brengen over een oude verflaag.

Vandaar dat wij onze klanten deze vraag wel altijd stellen. Hebben wij namelijk een object mogen schilderen en ziet het huis er weer pico bello uit dan willen wij graag dat dit zo blijft, vandaar dat wij geheel vrijblijvend een onderhoudscontract aanbieden.

Onderhoud noodzakelijk aan u schilderwerk

De onderhoud schilder kan zowel schilderwerken onderhouden aan de binnenzijde van een pand als aan de buitenzijde. Ook als het gaat om het schilderen van  een dakkapel kan onze onderhoud schilder de werkzaamheden gewoon verrichten. Kortom voor alle soorten schilderwerk bent u bij onze onderhoud schilder op het juiste adres. Vraag daarom nu nog een offerte aan zodat u spoedig het project een groen signaal kan geven!

Bent u benieuwd naar een gratis schilder offerte? Vraag hem dan nu vrijblijvend aan! Na ontvangst van uw offerte heeft u uiterlijk binnen twee werkdagen bericht.

Gratis prijsopgave