Schilder concurrent - Professionele schilders

Gratis prijsopgave

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 9,5/10 beoordeling

Een muur verven?  En u heeft er zelf geen zin in of tijd voor dan kunt u altijd terecht bij de Schilder-Concurrent. Ons bedrijf bestaat al vele jaren en door heel Nederland hebben wij tevreden opdrachtgevers. U bent op zoek naar een schildersbedrijf en wij voelen ons verantwoordelijk u te informeren. Het kaf van het koren onderscheiden …. hoe doet u dit als klant.

Allereerst wordt er ontzettend veel gestunt door beunhazen omdat iedereen denkt geld te kunnen verdienen door een wit overal aan te trekken en gewapend met een kwast en een blik verf aan de slag te gaan. Schilderen is een vak. Al onze schilders hebben jarenlange ervaring en zijn allemaal in het bezit van hun vakdiploma’s. Verder geven wij garantie over het door ons afgeleverde werk en dat is een geruststellende gedachte voor onze klanten.

Laat u muur met verf spuiten

Verf is in het algemeen bedoeld om een voorwerp te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden en om voorwerpen te verfraaien. De kosten voor het verven van uw huis kunnen sterk verschillen per schildersbedrijf. De Schilder-concurrent kan u helpen om deze kosten inzichtelijk te maken zodat u weet waar u aan toe bent. Wat bepaald nu eigenlijk de kosten voor het verven van een huis en een goedkope schilder?

1. Het aanbrengen van de verf

Verf kan op verschillende manieren worden aangebracht. Dit kan met de vingers worden gedaan maar ook met een penceel, spuitbus, verfroller, en natuurlijk een schilders kwast. Elke manier heeft zo zijn eigen kostenplaatje.

2. Het merk

Er bestaan veel verschillende soorten verf merken. Voorbeelden hiervan zijn Sigma of Sikkens. Dit zijn de betere merken onder de verf soorten. De wat goedkopere merken zijn vaak de huismerken van de bouwmarkt. De Schilder-Concurrent werkt al jaren met de betere merken onder de verven. De reden is dat wij een naam hoog te houden hebben en dus steeds een optimale kwaliteit moeten leveren en dat ook niet anders willen.

3. De oppervlakte

Het aantal vierkante meter is vanzelfsprekend bepalend voor de prijs van uw schilderwerken. Daarnaast verschilt de ene oppervlakte qua structuur van de andere.

Wij staan u graag te woord om u hierover te adviseren. U ziet dat verschillende factoren van invloed zijn op de prijs van het verven van uw huis. Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de Schilder Concurrent om uw persoonlijke situatie te bespreken of vul het offerte  formulier in en mail het naar ons. U heeft dan binnen maximaal twee werkdagen een kosten specificatie in huis. Wij hopen u snel als nieuwe klant te begroeten.

Gratis prijsopgave

Bespaar direct
tot 40%