sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk, een klus die eens in de zoveel jaar staat te gebeuren zeker als u uw huis graag in goede staat wilt behouden.De buiten schilders zijn bedreven in het schilderen van buiten muren en/of kunnen uw gevel schilderen. Uw huis wordt rondom in de steigers geplaatst en binnen enkele dagen (afhankelijk van de grootte van het perceel) ziet uw huis er weer uit om door een ringetje te halen.

Door goed schilderwerk  met de juiste afwerking voorkomt u problemen van weersinvloeden, scheuren en verslechtering van de gevels. Wij weten exact met welke verf wij moeten werken om het beoogde resultaat te bereiken. Ook kunnen onze schilders zaken opmerken (loszittende dakpannen, problemen met de goot of regenpijp) terwijl zij op de steiger hun werk doen. Mochten er andere reparaties nodig zijn dan hebben wij in de bouwwereld onze contacten om dat ook voor u te verzorgen.

Het buitenschilder abonnement

Een ander naam voor buitenschilder is ook wel winter- of onderhoudschilder. Bij de Schilder-Concurrent bestaat ook de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten, eens in de zoveel jaar komen wij dan uw huis opnieuw schilderen. Wel zo makkelijk voor u, u heeft er dan verder geen omkijken naar.

Niet met vorst buiten schilderen

Buitenschilderwerk kosten liggen niet bijzonder hoog en zeker niet bij ons. U kunt bij ons uitgaan van lage tarieven voor het vakwerk dat u krijgt. Wij bieden u perfect schilderwerk op uw buiten muren, goed uitziende verzorgde gevels, vakmanschap, nauwkeurigheid en een goede service. Wilt u inzage in onze kosten voor uw specifieke project met betrekking tot buitenschilderwerk, vraag dan nu een offerte aan.

Wij helpen u graag. U vindt ons offerte formulier op onze site.  Een huis dat rondom strak in de verf staat geeft een mooi aanzicht. De Schilder-Concurrent, het schildersbedrijf voor al uw schilderwerken, renovatie, buiten schilderwerk, schilder onderhoud, kortom het erkende schildersbedrijf voor bedrijven en particulieren die vakkundig schilderwerk wensen

Hopelijk snel tot ziens als nieuwe klant.

Kosten voor buiten schilderen

De kosten voor het buiten schilderwerk zijn erg afhankelijk van de werkzaamheden en het doel van het schilderwerk. Wanneer het schilderwerk van de hardhouten kozijnen vernieuwd moet worden dan is het duurder omdat de oude verflaag netjes verwijderd moet worden, er geschuurd moet worden en vervolgens overnieuw geschilderd moet worden.

Niet in de winter buiten schilderen

Daarnaast is het probleem van buiten schilderen dat het niet altijd mogelijk is. Het weer dient goed mee te zitten voordat er geschilderd wordt. Wanneer het bijvoorbeeld regent nadat je geschilderd hebt kan de verf uit gaan lopen en dan is het werk voor niks gedaan. Daarnaast is het schilderen wanneer het vriest ook een slecht idee, de verf reageert namelijk op vrieskou. Wij adviseren dan ook om niet in de winter te schilderen.

Gratis offerte voor buitenschilderwerk

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het laten schilderen van de buitenkant van uw woning of iets anders dat buiten staat. Wij proberen een offerte aanvraag altijd binnen 2 werkdagen te beantwoorden zodat u snel inzicht heeft in de kosten.

We verzoeken u zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de preciese situatie is en wat er precies moet gebeuren. Op deze manier kunnen we een zo nauwkeurig mogelijke offerte maken, uiteraard maken we vooraf sowieso nog een keer een afspraak om op locatie te kijken zodat we een definitieve offerte voor het buitenschilderwerk kunnen maken.

Gratis prijsopgave