sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Schilder Tips

Als u gaat schilderen houdt dan de volgende tips in de gaten. Stel u ramen en deuren gaat schilderen. Zorg dan dat het houtwerk geschuurd en vetvrij is. Repareer eventuele gaatjes in het houtwerk en breng, als deze handelingen achter de rug zijn, (repareren, schuren en afnemen met ammoniak) de eerste laag grondverf aan.

Probeer alleen te schilderen met verf dat net onder kamertemperatuur is. U kunt hierbij denken aan zestien tot achttien graden. Zorg er in ieder geval voor dat de verf niet warmer wordt dan 22,5 graden omdat in warme verf belletjes kunnen ontstaan. Deze belletjes tasten het eindresultaat van een schilder klus zichtbaar aan. Indien u in de winter wilt verven is het aan te raden om gebruik te maken van speciale verf die niet wordt aangetast door de kou.

Alle schilder tips vind u op onze website

Wanneer het buiten erg koud is kan dit namelijk ook het eindresultaat sterk beïnvloeden als u niet beschikt over winterproof verf. Mocht u deze risico’s willen vermijden dan kunt u de klus ook aan ons over laten.

Mocht u toch zelf aan de slag gaan en u werkt met een nieuwe kwast, haal uw kwast dan even met de haren over een schuurpapiertje heen en weer. Op deze manier worden eventueel los zittende haren verwijderd en komt dat niet terecht in uw schilderwerk.

Informeer over de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen via de website! Wilt u weten wat de schilder prijzen zijn? kijk dan op deze pagina en laat ons voor u een prijs berekenen.

Gratis prijsopgave