Glaszetters

Bent u op zoek naar een glaszetter? Zoek niet verder! U kunt bij de Schilder-Concurrent naast schilderwerk ook terecht voor glaszetters. Wij hebben diverse glaszetters in dienst, zij zijn ervaren en gediplomeerd. Onze vakmensen werken nauwkeurig, netjes en vakkundig.

Als erkend glaszetter kunnen wij u ook goed adviseren in de verschillende soorten glas en leveren wij diverse soorten glas. Ook bij schade aan beglazing zijn wij er om u te helpen.

Wij hebben een 24-uurs dienst, die er in alle tijden voor zorgt dat er een noodreparatie plaats vindt. Zodat u nooit in de kou staat, hetzij in uw woning of in uw bedrijf of winkel. Daarna gaan wij snel tot actie over om ervoor te zorgen dat er spoedig een nieuwe beglazing kan worden geplaatst door onze ervaren glaszetters.

Ideaal is het voor u dat u bij de Schilder-Concurrent ook terecht kunt voor uw beglazing. Zo kunt u uw woning of bedrijfspand laten schilderen en tegelijk kunt u de beglazing in orde laten maken.

Snel een prijsindicatie?

Glaszetter goedkoop

Glas is fragiel en breekbaar. Hoewel scherven geluk kunnen brengen (daarover valt te twisten) wil je een gebroken raam zo snel mogelijk herstellen. Niet meer dan logisch. Je huis wordt kwetsbaarder wanneer een raam is gebroken. Tocht en andere narigheid komt naar binnen. Iets wat we eigenlijk willen voorkomen.

Om het snel te herstellen kan het handig zijn om een glaszetter in te schakelen. Een glaszetter is een prof wanneer het aankomt op nieuwe ramen zetten. Een glaszetter is niet goedkoop, maar dat hoeft gelukkig ook niet te betekenen dat het duur hoeft te zijn. De prijzen kunnen nogal uiteenlopen

Kosten glaszetter

De keuze is reuze wanneer het op glaszetten aankomt. Helaas zijn er ook heel veel spelers op de markt die discutabele kwaliteit leveren. De prijzen zijn ridicuul laag en vaak is dat ook te mooi om waar te zijn. Binnen een mum van tijd moet het raamwerk wéér vervangen worden, met de eindconclusie dat u alleen nog maar duurder uitkomt.

Dat is zonde van het geld. Wij adviseren u om zoveel mogelijk offertes aan te vragen. Zo kunt u ze met elkaar vergelijken en kunt u op deze manier een juiste keuze maken. Vraag ook bij ons een offerte aan. Onze glaszetters zijn zeer professioneel en hebben jarenlange ervaring. Een offerte aanvragen bij de Schilder-Concurrent is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Profiteer nu van onze scherpe prijzen en onze gedegen kwaliteit!

Kostenindicatie glaszetten

We hebben speciaal voor u een prijsindicatie in elkaar gezet. Zoals u kunt zien lopen de prijzen voor een glaszetter behoorlijk uiteen. Iedere klus is weer anders. Vergelijk daarom altijd offertes met elkaar, zodat u straks de juiste keuze kan maken. Hieronder ziet de gemiddelde kosten voor het zetten van glas:

Kosten worden berekend:Gemiddelde prijzen
Per uur30 -45 euro
glaszetter

Waarom lopen de kosten nou zo uiteen voor een glaszetter? Dit heeft te maken met de vele spelers sop de markt. De concurrentie is hoog. Er wordt veel gestunt met prijzen, dit soms ten koste van de kwaliteit. Lees daarom goed de reviews voordat u ergens een offerte opvraagt. Verder kunnen de kosten ook verschillen door het type klus. Het verschil in glas, de soort, de reistijd en het type werk; allemaal factoren die invloed hebben op de prijs. Wij duiken nog iets dieper in op de kosten voor het glaswerk in uw woning. Dit zijn de kosten per vierkante meter:

Per m2Tussen 40 – 75 euro

Ook hieruit kunt u opmaken dat de kosten enorm kunnen verschillen. Het is dus geheel afhankelijk van wat er moet gebeuren.

Invloed op kosten

Stel u woont in een appartement van 15 hoog. Dan kunnen de kosten fors hoger worden. Het is een stuk lastiger om het glas te zetten. Op de begane grond is een soortgelijke klus een stuk makkelijker, dus goedkoper. Het kan ook zijn dat er andere materialen nodig zijn om het raam te vervangen. Ook dit kan verschillen in de prijs.

Dan is er nog de afstand, kies altijd een glaszetter die niet te ver van u af woont. Anders betaald behoorlijk wat voorrijkosten, dat is zonde van uw geld.

Materiaalkosten van glas

De kosten van glas kunnen verschillen. Wil je voor de beste kwaliteit gaan? Dan raden wij glas aan met een hoge isolatiewaarde, zoals HR+++. HR+++ staat bekend om de gedegen kwaliteit. Hoewel HR++ ook erg goed is én goedkoper. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de materiaalkosten van het glas:

Materiaal glasGemiddelde prijs
HR++ glas130 euro per m2
HR+++ glas165 euro per m2
Hardglazen deuren en ramen300 – 2000 euro
Glas in lood170 – 340 euro per m2
Conventioneel dubbel glas110 euro per m2
HR glas 120 euro per m2
HR+ glas125 euro per m2

Ook hier kunnen de prijzen alle kanten opgaan. Wel valt meteen op welke glassoorten het goedkoopste zijn. Ga altijd voor de kwaliteit! Zo gaat het glaswerk nog jaren mee.

glaszetter
Snel een prijsindicatie?

Kosten raam woning

Hieronder vindt u een prijsoverzicht van de kosten voor glas zetten in de bepaalde type woningen. Een vrijstaande woning is een stuk prijziger dan een hoekhuis, wat logisch is. Hoe meer oppervlakten, hoe hoger het uiteindelijke prijskaartje.

Type woningVierkante meter raamGemiddelde prijs uitgaande van HR++ glasWat bespaar je per jaar?
Hoekwoning30 m2€ 3.300 – € 4.000€ 300 per jaar
2 onder 1 kap35 m2€ 4.200 – € 5.000€ 400per jaar
Vrijstaande woning50 m2€ 6.300 – € 7.000€ 500 per jaar
Appartement15 m2€ 1.700 – € 2.200€ 195 per jaar
Tussenwoning20 m2€ 2.500 – € 2.800€ 250 per jaar

Overige kosten

Uiteraard wilt u de kosten vooraf duidelijk hebben. Bijna alle glaszetters rekenen reiskosten en voorrijkosten. Wij adviseren u dan ook om een glaszetter te zoeken die vlakbij woont. Zo bespaart u op deze kosten.

Kies daarnaast altijd voor een glaszetter die aangesloten is bij een branchevereniging. Zo weet u honderd procent zeker dat u de juiste kwaliteit in huis haalt. Degenen die bij een branchevereniging zitten moeten voldoen aan hoge eisen. Zo blijft de kwaliteit oerdegelijk en consistent.

Combinatie schilderwerk en glaszetten

De Schilder-Concurrent is al jarenlang een betrouwbaar schildersbedrijf én glaszetter in Amsterdam omgeving. Wij staan garant voor hoge kwaliteit, vriendelijke service en scherpe prijzen.

Wilt u bijvoorbeeld uw huis laten schilderen, de trap laten schilderen of de gevel laten schilderen?

Wat uw klus ook is, wij kunnen het voor u regelen. Wanneer u werkzaamheden laat combineren kunt u flink besparen op de kosten. Wanneer u klussen los laat uitbesteden, komt u vaak een stuk duurder uit.

De Schilder-Concurrent staat voor u klaar! Vraag vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen twee werkdagen laten wij u de mogelijkheden zien.

Zo kunt u weer volop genieten van het mooie raamwerk in uw woning!

Een goede schilder kan ook een goede glaszetter zijn

Weet u niet zo goed wat een glaszetter doet? Een glaszetter is een specialist in alle werkzaamheden die nodig zijn bij het plaatsen van glas in kozijnen van ramen en deuren.

De beglazing wordt vooral geplaatst in woningen, broeikassen, kantoren en winkels. Glaszetters zijn werkzaam in de nieuwbouw en in de bestaande bouw.

Bij de bestaande bouw gaat het vaak om een raam dat gesneuveld is, of als een woning gerenoveerd wordt en er moet opnieuw beglazing worden aangebracht.

Het oude glas moet altijd goed verwijderd worden evenals het oude kit, voordat de nieuwe beglazing geplaatst kan worden.

Afhankelijk van het kozijn, ligt het eraan of het glas van binnen- of van buitenaf geplaatst moet worden.

Kortom de glaszetter zorgt voor alle beglazing in en om een woning, bedrijf, winkels en dergelijke. Tevens zorgt de glaszetter er ook voor om schade aan glas zo snel mogelijk te herstellen, zodat u hier geen hinder aan ondervindt.

Wilt u een uitgebreid advies over het juiste schilderwerk, of een uitgebreid advies over glaszetters?

Zoek niet verder, hier bij de Schilder-concurrent kunt u voor alles terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, voor een advies en onze lage tarieven.

Schilder-Concurrent
Bouke Klijn

Bouke Klijn

In 1988 zette Bouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!