Schildersbedrijf met 30 jaar ervaring!

De Schilder-Concurrent is een vakkundig en erkend schildersbedrijf waar een enthousiast team van professionele schilders werkzaam is. Voorzien van het garantie keurmerk Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) heeft ons schildersbedrijf zich gespecialiseerd in schilderwerk voor de laagste prijs!

Onze ervaring werkt in uw voordeel! Door onze jarenlange ervaring kunnen we elke schildersklus tot een succes maken. Ook kunnen we uw informeren over allerhande onderwerpen die verband houden met het schildersvak. Zo krijgen wij vaak vragen over welke verf gekozen moet worden voor een bepaalde klus en of het mogelijk is om binnen bepaald budget te blijven. Wij kunnen hier eerlijk en adequaat op antwoorden omdat we elke denkbare situatie al meerdere malen meegemaakt hebben binnen ons bedrijf.

Snel een prijsindicatie?

Erkend vakbekwaam schildersbedrijf

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren als het gaat om onderhoud aan uw schilderwerk, evenals advies geven voor het schilderwerk voor binnen en voor het schilderwerk voor buiten. Wij zijn van alle markten thuis en u kunt dan ook voor al uw vragen over schilderwerk en voor opdrachten bij ons terecht via het offerte formulier.Wilt u onze werkwijze weten? Of graag de schilder tips bekijken?

Heeft u een opdracht voor ons schildersbedrijf en wilt u eerst nog wat informatie of wilt u de opdracht direct plaatsen? Vul in beide gevallen het offerte aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.Dat kan allemaal op deze website. Wij willen u vooral informeren, zeker als u zelf van plan bent om in uw huis aan de slag te gaan.

Van vader op zoon

De Schilder-Concurrent is al 2 generaties binnen onze familie en op deze manier is veel informatie van vader op zoon door gegeven en trachten we nog steeds de kwaliteit van weleer te handhaven. Asl we onze klanten mogen geloven doen we dat nog steeds naar behoren! Wij zijn er trots op dat we meerdere mensen hebben die meerdere malen terug komen, dit betekent toch dat ze erg tevreden over ons moeten zijn.

Offerte van ons schildersbedrijf

Wanneer u wilt weten wat de kosten voor uw klus zullen zijn als wij het uitvoeren, dan kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen middels het formulier op onze website. Omdat we overdag vaak druk zijn behandelen we deze offerte aanvragen pas in de avond. Wel beloven wij om binnen 2 werkdagen te reageren op uw offerte aanvraag zodat u snel weet wat de klus ongeveer zal gaan kosten. Wanneer u dit een interessante prijs vindt zullen we verder contact met u opnemen voor een bezichtiging op locatie om vanuit daar verder te kunnen kijken.

Het is altijd raadzaam om bij meerdere bedrijven offerte aan te vragen zodat u goed in de gelegenheid bent om te vergelijken.

Graag tot ziens bij de Schilder-Concurrent.

Schilder-Concurrent
Bouke Klijn

Bouke Klijn

In 1988 zette Bouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!