Schilder Rotterdam

Schilder inhuren in Rotterdam? Ons bedrijf heeft schilders door heel het land, ook uit rotterdam. In de maasstad hebben we verschillende schilderprojecten uitgevoerd en hebben we geholpen met de realisatie van verschillende nieuwbouwtrajecten, zowel in de stad alswel daar buiten.

Een goede schilder in Rotterdam vinden is lastiger dan het lijkt. Veel schilders zijn eenpitters en daardoor vaak slecht beschikbaar. Wij hebben voldoende schilders in dienst en kunnen altijd schuiven. Hierdoor kunt u een vlotte en proactieve houding verwachten. Ook bij grotere klussen.

U kunt altijd gratis een prijs opgeven. Indien gewenst kunt u contact op nemen voor meer advies maar u kunt ook een van de artikelen op de site lezen over uw onderwerp. Een prijsopgave is ook altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast wanneer u een prijsopgave doet. Wij sturen u enkel een bedrag voor de opgevraagde klus toe. U kunt vervolgens zelf bepalen of u het de moeite waard vind om de klus door te laten gaan.

Openingstijden schildersbedrijf Rotterdam

U kunt 24/7 een offerte aanvragen en onze schilders zijn 7 dagen per week beschikbaar om uw offerte aanvragen te beantwoorden. De schilders werken ook 7 dagen per week. Weekend klussen zijn voor ons dus geen probleem.

Snel een prijsindicatie?

Contact schildersbedrijf

U kunt altijd contact met ons opnemen. De hoofd vestiging zit in nieuw vennep. Als u direct contact met een van onze schilders wilt hebben kunt u het best contact opnemen met het hoofdkantoor. Zij kunnen u naar een van de schilders doorverwijzen.

Contact per mail is voor ons gezien de grote hoeveelheid telefoontjes het prettigst.

Postbus 169
Postcode 2150 AD  Nieuw-vennep
Telefoonnummer: 020-4971683
Email: info@schilder-concurrent.nl

Schilderwerk diensten in rotterdam

Wij voeren ieder schilderwerk in Rotterdam uit. Enkele van onze meest voorkomende diensten zijn:

  • woning schilderen
  • buitenschilderwerk
  • binnenschilderwerk
  • winterschilder

Wilt u meer weten over onze diensten dan kunt u naar ons diensten overzicht. Hier vind u meer informatie over al onze type klussen. U kunt ook direct een gratis en vrijblijvende offerte opvragen om te kijken hoeveel u op uw klus kunt besparen

4/5 (2 Reviews)

Schilder-Concurrent
Bauke Klijn

Bauke Klijn

In 1988 zette Bouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!