Gratis schilder offerte button V2

Schilder concurrent - Professionele schilders

Gratis prijsopgave

Uitgelichte diensten

wit geschilderde houten trap

Trap schilderen

Trap verven betonlook? Een trapleuning schilderen? Dan zit je goed! In dit artikel trappen wij af met een aantal schilder tips voor een trap schilderen.

Lees verder »

Over Schilder-concurrent

De binnenkant of buitenkant toe aan een fris uiterlijk in Amsterdam en omgeving. Door middel van een nieuwe verflaag dan staat de schilder concurrent voor u klaar. Schilder Concurrent een servicegericht, ambitieus ervaren schildersbedrijf in Amsterdam. In Amsterdam en omgeving hebben we jarenlang een hoop tevreden klanten en verzorgen we grote en kleine klussen binnen en buitenschilderswerk van woningen tot aan panden nieuwbouw en oudbouw. Schilder Concurrent is een erkend schildersbedrijf dat ook reparatie verricht.

Een schilder die staat voor kwaliteit en garantie

Voor grote en kleine klussen staan wij al jaren in Amsterdam en omgeving garant, Ons werk staat voor snel, zorgvuldig, flexibel en netjes.U kunt met ons u wensen bespreekbaar maken en daar gaan wij samen met u daarover nadenken duidelijke afspraken maken en met een strakke planning aan werken. De werkzaamheden en met natuurlijk de prijs houden wij u op de hoogte dat leidt naar een mooie uitkomst en fijne samenwerking. Kwaliteit en perfectie dat zijn onze streven die wij naleven bij elke klus. Werkervaring verantwoord garantie daar ligt bij ons ook de focus op. Kortom een schildersbedrijf in Amsterdam en omgeving die staat voor alles wat u zoekt in een schildersbedrijf. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend met een duidelijke prijs indicatie en plan van aanpak, zodat u achteraf ook niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Binnenschilderwerk

De uitstraling van uw kantoorpand of woning wilt u graag laten uitvoeren bent u bij schilder- concurrent aan het juiste adres de kwaliteit staat bij ons hoog in het vandaal. Het aanpassen van een muur of kleurwijziging kan al veel veranderen. Zo kunnen we u ook helpen of adviseren bij kleuradvies, bent u uitgekeken op u huidige muren. Dan staan wij voor u klaar dat we samen met u tot  een geschikte oplossing komen waarbij u woning of kantoorpand er weer jaren tegenaan kan, door de jarenlange ervaring hebben wij ons kijk op kleur aardig ontwikkeld.

Buitenschilderwerk

Bij de uitvoering van buitenschilderwerk is zorgvuldig gepaard met perfectie vereist. De voorbereiding en de uitvoering is het belangrijkst en dat is een punt waar vele wel eens een fout in maken. Ook waar onze aandacht naar uitgaat is vocht en de staat van het houtwerk als er sprake is van houtrot dan repareren we het altijd eerst zodat u profijt heeft van het beste bescherming van u schilderwerk. Kozijnen en deuren die om welke redenen dan ook gaan rotten bijvoorbeeld omdat het te lang nat is. Door het hout opnieuw te schuren en daarna een mooie en goeie verflaag aan te brengen is dat 1 van onze technieken, waarop wij te werk gaan zodat u kozijnen of deuren weer voorzien zijn van een goeie beschermlaag. Houdt u er rekening mee dat periodieke onderhoud de kans verkleint op houtrot. Het is namelijk belangrijk dat het buitenschilderwerk weerbestendig is. De type verf is belangrijk en uiteraard ook de onderlaag.

Sausen

Bij sausen is opzicht uitstraling belangrijk, naast het stucwerk is reparatie, het afwerken van de muur, plafond en volledige oppervlakte 1 van onze werkzaamheden. Dat weer terug komt op het punt van uitstraling, en ook de afwerking is een punt waar wij volledig aandacht aan besteden. Denkt u na over een frisse opknapbeurt van woning of kantoorpand  binnen en buitenschilderwerk? Het sauswerk heeft u in verschillende varianten bijvoorbeeld: een gladde laag  of een lichte textuur dat kan door middel van rollen of spuiten worden aangebracht. Houdt u er wel rekening mee dat het aanbrengen met de spuit wat meer tijd vraagt in de voorbereiding. We zullen nu informatie toelichten zodat het u kan helpen bij maken van een keuze.Voor het sausen van de muur of plafond is het van groot belang dat de wand geheel droog is. Hiermee voorkom je dat het stucwerk gaat scheuren of dat het los komt van de muur of plafond. Sausen is een ideale manier om snel en relatief eenvoudig een oppervlak te witten of van een andere kleur te voorzien met een roller. Bij het sausen kan je minder afplakken. De kosten voor het sauswerk kunnen wij een prijs indicatie voor geven de uiteindelijke kosten kunnen we niet geven daar spelen bepaalde factoren mee.Bijvoorbeeld de ondergrond als u een goede ondergrond heeft dan zal 1 laag voldoende zijn zou u over willen stappen naar een kleur dan zou het ook zo kunnen zijn dat u meerdere lagen nodig heeft. Als u uw de muur wilt schilderen of sauzen dan moet de muur saus klaar worden gemaakt,dat houdt in dat de muur egaal en glad wordt gemaakt door middel van stucwerk.als dat droog is dan kan het schilderwerk beginnen.   Er zijn veel opties met het sauswerk zo kan elke wand een eigen kleur hebben vaak wordt er ook voor gekozen om direct het plafond mee te nemen er wordt meestal een combinatie van gemaakt. Bij een nieuwbouwwoning gaat de interesse vaak uit om de wanden met latex te spuiten vaak gaat dit iets sneller. Dit is ook een alternatief. Hieronder vindt u een prijs overzicht:  
Oppervlakte Prijs per m2
Wand met 1 laag latex verf €5 – €9
Plafond met 1 laag latex verf €5 – €9
Wand met 2 of 3 lagen latex verf €7 – €13
Plafond met 2 of 3 lagen latex verf €7 – €13
De voordelen van het spuiten van u wanden/plafonds: U heeft geen strepen of banen,snel grote oppervlaktes verven,de prijs ligt lager per m2 dan sausen. Ook bereikt u met het spuiten een hele andere volume daar in tegen moet de ruimte ook geschikt zijn voor het spuitwerk.                      

   

Klant ervaringen

Erkend bedrijf

Bekijk onze diensten

Benieuwd naar al het schilderwerk dat wij aanbieden? Van spuiten tot sausen, binnen en buitenwerk. Je kunt het allemaal vinden in ons diensten overzicht

Kennisbank

Meer weten over schilderen? Bekijk onze kennisbank waar we je de kosten laten zien, tips geven voor schilderwerk en vertellen waar je op met letten.
schilder
informatie

Gratis prijsopgave

Bespaar tot wel 40%