Sausen met de roller

Voor het sausen van wanden en plafonds , kunt u ten alle tijden terecht bij de Schilder-Concurrent. Een schildersbedrijf  dat van vele markten thuis is, zoals het sausen van wanden en plafonds, dat zijn wij. Surft u daarom rond op onze website. Hier treft u verschillende “schilder”gerelateerde” onderwerpen waar u uw voordeel mee kunt doen.

Sauzen betekent letterlijk muren met dunne verf schilderen. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Het is wel noodzakelijk dat er geen oneffenheden in uw muren aanwezig zijn.

Want zelfs als de gaten/gaatjes geplamuurd worden dan nog blijven deze plekken zichtbaar als er slechts één laag wordt aangebracht. Vaak wordt er te simpel over schilderen gedacht. Als u een schitterend resultaat wenst dan zijn voorbereidingshandelingen meer dan noodzakelijk om u een strak resultaat te garanderen.

Maar bewoond u bijvoorbeeld sinds kort een nieuwbouwwoning en zijn alle plafonds en muren in prima staat, dan is sausen van uw muren en plafonds geen enkel probleem. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor één accent muur die u een opvallende kleur geeft. Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook.

Schilderen of sausen wat is het verschil?

Sausen is een toepassing die alleen op wanden en plafonds wordt gedaan.Schilderen doet men op kozijnen en deuren. Als u voornemens bent uw huis in een nieuw jasje te steken dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Omdat wij alleen maar met vakmensen werken die over alle schilder technieken beschikken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze gediplomeerde, Nederlands sprekende schilders werken accuraat, snel en laten geen rommel achter op de werkplek (uw huis). Bovendien gebruiken wij alleen maar verf van een hoge kwaliteit met een sterke dekkingskracht. Met het inhuren van onze schilders wordt uw huis ook omgetoverd in een droomhuis.

Schroom niet en vraag een offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Snel een prijsindicatie?

Schilder-Concurrent
Bauke Klijn

Bauke Klijn

In 1988 zette Bouke de Schilder-Concurrent b.v op. Het bedrijf groeide uit naar een groot schildersbedrijf.

Lees verder
Schilder-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!