sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Muren sausen

Sauzen betekent letterlijk muren met dunne verf schilderen. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Het is wel noodzakelijk dat er geen oneffenheden in uw muren aanwezig zijn. Want zelfs als de gaten/gaatjes geplamuurd worden dan nog blijven deze plekken zichtbaar als er slechts één laag wordt aangebracht. Vaak wordt er te simpel over schilderen gedacht. Als u een schitterend resultaat wenst dan zijn voorbereidingshandelingen meer dan noodzakelijk om u een strak resultaat te garanderen.

Maar bewoond u bijvoorbeeld sinds kort een nieuwbouwwoning en zijn alle plafonds en muren in prima staat, dan is sausen van uw muren en plafonds geen enkel probleem. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor één accent muur die u een opvallende kleur geeft. Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook.

Muren laten sausen of spuiten wat is nu mooier?

Het met latex spuiten van muren en plafonds is eigenlijk veel mooier dan het sausen of rollen, dat hadden we al eerder geconcludeerd. Het is nu aan u om te bepalen waar uw voorkeur naar uit gaat en wat uw woonwensen zijn. Op onze site kunt u zich informeren over alle mogelijkheden die de Schilder-Concurrent u biedt en mogelijk dat u inspiratie op doet.

Het kan om verschillende redenen toch nodig zijn om te rollen. Wanneer u bijvoorbeeld een beperkt aantal muren of plafonds wilt laten kleuren zou het onzin zijn om te spuiten, alles moet namelijk heel goed afgeplakt worden dan. Wanneer je de muren dan gewoon met een kwas of roller saust dan kost dit uiteindelijk veel minder tijd en is dus veel interessanter.

Offerte voor sausen van muren

Als u overtuigd bent van onze expertise en u bent benieuwd geworden naar onze tarieven, vult u dan het offerte formulier in en u heeft binnen maximaal twee werkdagen een kosten indicatie. Door onze jarenlange ervaring met sausen van muren zijn wij in staat om een offerte die we opmaken zo betrouwbaar mogelijk te maken. Wanneer u onze offerte ontvangt dan kunt u er dus vanuit gaan dat de prijs dicht in de buurt zit van de uiteindelijke echte prijs. En u zult verrast zijn over de lage prijs die wij rekenen voor het muren sausen.

Wij hopen u in ieder geval snel als klant te mogen begroeten.

Gratis prijsopgave