Schilder concurrent - Professionele schilders

Gratis prijsopgave

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 9,5/10 beoordeling

U kunt bij de Schilder-Concurrent ook terecht voor  glaszetters. Wij hebben diverse glaszetters in dienst, die u kunnen bij staan bij het zetten van diverse beglazing in ramen en of deuren. De glaszetters die wij in dienst hebben, zijn ervaren glaszetters. Die nauwkeurig, netjes en vakkundig het vak beoefenen. Als erkend glaszetter kunnen wij u ook goed adviseren in de verschillende soorten glas en leveren wij diverse soorten glas. Ook bij schade aan beglazing zijn wij er om u te helpen.

Wij hebben een 24-uurs dienst, die er in alle tijden voor zorgt dat er een noodreparatie plaats vindt. Zodat u nooit in de kou staat, hetzij in uw woning of in uw bedrijf of winkel. Daarna gaan wij snel tot actie over om ervoor te zorgen dat er spoedig een nieuwe beglazing kan worden geplaatst door onze ervaren glaszetters. Ideaal is het voor u dat u bij de Schilder-Concurrent ook terecht kunt voor uw beglazing. Zo kunt u uw woning of bedrijfspand laten schilderen en tegelijk kunt u de beglazing in orde laten maken. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Een goede schilder kan ook een goede glaszetter zijn

Weet u niet zo goed wat een glaszetter doet? Een glaszetter is een specialist in alle werkzaamheden die nodig zijn bij het plaatsen van glas in kozijnen van ramen en deuren. De beglazing wordt vooral geplaatst in woningen, broeikassen, kantoren en winkels. Glaszetters zijn werkzaam in de nieuwbouw en in de bestaande bouw. Bij de bestaande bouw gaat het vaak om een raam dat gesneuveld is, of als een woning gerenoveerd wordt en er moet opnieuw beglazing worden aangebracht. Het oude glas moet altijd goed verwijderd worden evenals het oude kit, voordat de nieuwe beglazing geplaatst kan worden.

Afhankelijk van het kozijn, ligt het eraan of het glas van binnen- of van buitenaf geplaatst moet worden. Kortom de glaszetter zorgt voor alle beglazing in en om een woning, bedrijf, winkels en dergelijke. Tevens zorgt de glaszetter er ook voor om schade aan glas zo snel mogelijk te herstellen, zodat u hier geen hinder aan ondervindt.

Wilt u een uitgebreid advies over het juiste schilderwerk, of een uitgebreid advies over glaszetters? Zoek niet verder, hier bij de Schilder-concurrent kunt u voor alles terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, voor een advies en onze lage tarieven.

Gratis prijsopgave

Bespaar direct
tot 40%