Schilder concurrent - Professionele schilders

Gratis prijsopgave

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 9,5/10 beoordeling

Een gevel schilderen geeft het aanzicht van een woning een “boost” omdat het vaak het eerste is dat opvalt aan een huis. De gevel is wat mensen het eerst zien. Want daar is de toegang- oftewel voordeur. Of het nu vrienden, buren of voorbijgangers zijn. De meeste mensen willen dat hun entree er verzorgd uitziet. Een gevel kan bestaan uit hout, steen of misschien wel glas of metaal.

In Nederland echter bestaan de meeste gevels uit bakstenen. De meeste mensen willen de gevel verfraaien door deze mooi te laten schilderen door een schilder. En zoals u zult begrijpen vinden wij dat een prima plan. Vaak is het raadzaam uw gevel te reinigen (omdat er jaren niets aan gedaan is) voordat er geschilderd kan worden. Wij gaan namelijk altijd voor het mooiste resultaat en als bij de voorbereidingshandelingen blijkt dat er meer handelingen nodig zijn om dit te bereiken dan zullen wij dit met u overleggen.

Gevel tegen de regen beschermen

Een gevel schilderen is echter niet de makkelijkste schilders klus die er is. Vaak is er een steiger nodig om bij de hogere gedeeltes te komen en is een gevel ook niet in 1 keer dekkend door het verfwerk. Een goede schilder zal dan ook de gevel voor strijken zodat de verf niet te hard inzuigt. Daarna begint hij pas met het echte schilderwerk.

Zowel het voor strijken als het echte schilderwerk vergt beiden veel expertise. De Schilder-Concurrent heeft deze expertise voor u in huis en kan u helpen waar nodig. Heeft u behoefte aan een schilder die voor u de gevel kan schilderen vraag een vrijblijvende offerte aan voor de prijzen van een gevel schilderen of neem contact met ons op. Wellicht snel tot ziens.

Gratis prijsopgave

Bespaar direct
tot 40%