sikkens vakschilders
klantscore 8.7
de betere schilder

Snel een prijs ontvangen?

  • Kostenloos
  • Vrijblijvend
  • 8,7/10 beoordeling

Dakkapel schilderen

Ook uw dakkapel schilderen wij graag. Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen op hoogte makkelijk werkt. Bovendien bouwen wij, als het nodig is, een steiger op. Van daaruit kunnen de schilders overal makkelijk en veilig bij. Wij hebben in ons team een aantal schilders die geen problemen met hoogtes hebben en hier ervaring mee hebben.

Het schilderen van uw dakkapel is eigenlijk idem dito aan het schilderen van bijvoorbeeld een kozijn.  Afhankelijk van de staat van het hout van uw dakkapel kunnen wij inschatten hoeveel tijd er nodig is uw dakkapel er als nieuw uit te laten zien.

Veilig uw dakkapel laten schilderen

Op ons schildersbedrijf website treft u veel informatie aan. Wij hechten veel waarde aan het verschaffen van informatie voor u als klant. Wij vinden het belangrijk dat u een juiste indruk krijgt van ons bedrijf en daar waar nodig informatie kunt vinden. Mocht u juist die informatie niet vinden waar u naar op zoek bent ….(we kunnen het ons haast niet voorstellen) omschrijf het dan op het bijbehorende offerte formulier.

U omschrijft op het offerte formulier uw vraag  zodat wij direct contact met u kunnen opnemen voor een antwoord op uw vraag en eventueel, een scherpe offerte.

Wellicht een klein advies tot slot …. als wij toch uw dakkapel opnieuw in de verf zetten, overweegt u dan eens of het misschien een idee is om de rest van de ramen en deuren aan de buitenzijde ook voor u te mogen schilderen. Wij hopen u in ieder geval snel te mogen begroeten als klant.

 

Gratis prijsopgave